Obnoviť stránku

Lenovo ThinkCentre M710t Tower

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkCentre M710t Tower

Spoľahlivý a všestranný, taký je stolný počítač z pestrej a obľúbenej rodiny strojov Lenovo ThinkCentre. Kompaktná zostava so širokou výbavou sa stane pravým výpočtovým centrom v kancelárii aj na domácom stole. V malom tele nájdete úsporné komponenty, ktoré svojou spoľahlivosťou zaistia dlhú a bezproblémovú prevádzku počítača. Samozrejmosťou je ohromná zásoba portov a konektorov, vďaka ktorým k počítaču pripojíte takmer čokoľvek a doladíte tak svoju zostavu elektroniky k úplnej spokojnosti.

Hlavné prednosti Lenovo ThinkCentre

  • Úsporný ale výkonný procesor
  • Rýchly HDD disk
  • Samostatná grafická karta
  • DVD mechanika
  • Veľké množstvo konektorov
  • Kompaktné rozmery skrine
  • Myš a klávesnica v balení

Výkonná, ale úsporná zostava

Jadrom počítača je procesor Intel rady i3. Do tej spadajú najúspornejšie modely. Označenie Kaby Lake navyše znamená, že ide o najnovší typ s vylepšenými vlastnosťami aj vyváženým pomerom ceny a výkonu. Spolupracovať bude s 4 GB rýchlou operačnou pamäťou DDR4 a samostatnou grafickou kartou. Karta NVIDIA GeForce GT730 je veľkým tromfom počítača a zaistí mu dostatok sily aj na náročnejšiu prácu alebo jednoduchšie hry. Druhým esom v zostave Lenovo ThinkCentre je HDD disk s vysokou rýchlosťou 7 200 otáčok. Uložíte naň 500 GB dát.

Počítač Lenovo ThinkCentre má bohatú výbavu

Aj napriek kompaktným rozmerom je zostava plne vybavená. Nechýba DVD mechanika pre prácu s optickými médiami ani čítačka kariet. Oslní množstvom konektorov, mimo grafického VGA a DisplayPortu nájdete na prednej i zadnej strane počítača celý rad USB portov, dva typu 2.0 a celých šesť rýchlejších USB 3.1. Príjemným bonusom, vďaka ktorému môžete počítač začať ihneď používať, je klávesnica a myš. Predinštalovaným operačným systémom je Windows 10 Home. Ten je plný funkcií vhodných najmä do kancelárie, ale poslúži aj v prípade domáceho PC.

Kód:  TI021e1
Produktové číslo:  10M9004TMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02