Obnoviť stránku

Lenovo ThinkCentre M700 SFF

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkCentre M700 SFF

Počítač Lenovo ThinkCentre M700 je kompaktné zariadenie formátu SFF s dostatkom výkonu a portov pre pripojenie rôznych periférií. Nejedná sa o žiadneho obra, preto ho ľahko umiestníte po bok pracovného stola, bez toho aby zabral príliš miesta. Zvládne všetky druhy činností s výnimkou hranie náročných počítačových hier. Spoľahlivo obslúži kancelárske aplikácie, internetové služby alebo sledovanie HD videa. Počítač beží na operačnom systéme Windows 7 Professional vo 64 bitovej verzii a dodáva sa s klávesnicou a myšou.

kľúčové vlastnosti

  • Počítač pre bežnú prácu v kancelárskych programoch
  • Procesor Intel Core i3 zvládne aj náročnejšie úlohy
  • Vo výbave nechýba USB 3.0 konektory a optická mechanika
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 7 Professional
  • Súčasťou je klávesnica a myš

Pod kapotou Intel Core i3

Výpočtovom mozgom zostavy pre všetky dôležité operácie bol vybraný dvojjadrový procesor Intel Core i3 6100 generácie Skylake, ktorá vylepšuje výkonnostné parametre. Pre jeho podporu pri manipulácii s dátami je tu operačná pamäť DDR4 SDRAM. Výhodou procesora je aj priamo vo vnútri integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 530, ktorá svojím výkonom úplne dostačuje bežnému užívateľovi a poradí si aj s ľahšími hrami či prehrávaním HD videa. Výkonnejšiu grafickú kartu je možné vložiť do slotu PCI Express x16 a nájde sa aj miesto pre dodatočné moduly operačnej pamäte, či ďalšie pevný disk.

Široké možnosti konektivity

ThinkCentre M700 SFF vám prehrá aj zazálohuje dáta cez optickú mechaniku a samozrejme sa nezabudlo na pripojenie do siete prostredníctvom štandardnej káblovej siete s rýchlosťou až 1 Gbps. Pre externé periférie je k dispozícii niekoľko USB 3.0 portov, DisplayPort pre pripojenie LCD monitora alebo analógový konektor VGA.

Kód:  TI020f7d5
Produktové číslo:  10GS000YMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13