Obnoviť stránku

Lenovo ThinkCentre M600 Tiny

3,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkCentre M600 Tiny

Nový mini počítač Lenovo ThinkCentre M600 Tiny je miniatúrne zariadenie so skriňou s objemom len 1 liter. Aj napriek tomu ponúka dostatok výkonu k práci a portov pre pripojenie rôznych periférií. Miniatúrna skriňa sa samozrejme nielen ľahko umiestni, ale tiež je možné naskrutkovať ju na zadnú stranu monitora s VESA uchytením. Pri montáži na zadnú stranu iste oceníte možnosť zapínať počítač pomocou klávesnice.

Kľúčové vlastnosti mini počítača Lenovo ThinkCentre M600 Tiny

  • Miniatúrne rozmery počítača
  • Počítač ponúka spoľahlivosť a odolnosť podľa armádnych požiadaviek
  • V tomto počítači je veľmi rýchly SSD disk
  • Výkonný procesor Intel Pentium
  • Operačný systém Windows 10 Pro
  • USB klávesnica a myš súčasťou balenia

Maximálna produktivita

Pri plnom pracovnom nasadení určite využijete možnosť pripojenia až troch monitorov súčasne. Vaša efektivita práce bude naďalej podporená rýchlym procesorom Intel z generácie Braswell a pamäťou DDR3. O výstup obrazu sa stará integrované riešenie od Intelu, ktoré je plne dostatočné pre každodenné použitie.

Počítač má široké možnosti konektivity

S Lenovo ThinkCentre M600 Tiny sa vám nikdy nestane, že budete mať nekompatibilné konektory. Vďaka širokej škále od Gigabit Ethernetu cez DisplayPort až po USB 3.0 pripojíte úplne čokoľvek. Pre maximálnu spoľahlivosť je počítač navrhovaný a testovaný, podľa súboru vojenských požiadaviek Mil-spec. Spoľahlivosť a odolnosť je ešte podporená možnosťou inštalácie voliteľného prachového filtra.

 
Kód:  TI019o2c8
Produktové číslo:  10G90021MC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12