Obnoviť stránku

Lenovo ThinkCentre E73 Tower

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkCentre E73 Tower

Hľadáte výkonný pracovný počítač do kancelárie? Klasický stolový počítač Lenovo ThinkCentre je tou správnou voľbou. Ponúka vynikajúci pomer medzi cenou a výkonom. Skvelý výkon zaisťuje štvorjadrový procesor Intel Core i5 z generácie Haswell doplnený o 4 GB operačnej pamäte. Dostatočný grafický výkon stroju dodáva integrovaná grafická karta Intel HD Graphics. Vďaka 180 GB SSD disku máte k dispozícii dostatok priestoru na uloženie pracovných dokumentov, hudby a ďalších súborov. Zároveň SSD disk zaisťuje bleskové reakcie počítača na vaše povely. Vďaka výkonnému procesoru si poradí aj s náročnejšou záťažou.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny počítač do kancelárie
  • Štvorjadrový procesor Intel Core i5 prináša vysoký výkon
  • DVD mechanika a čítačka paměťovch kariet
  • 180 GB SSD disk na bleskové reakcie
  • Klávesnica so slovenskými popiskami
  • Digitálny DisplayPort a analógový VGA na pripojenie monitora
  • Predinštalované Windows 7

Spoľahlivý pracant

Počítač ponúka dostatok výkonu na kancelársku prácu, pričom klasická konštrukcia umožňuje jednoduchú údržbu. Konštrukcia počítača je vhodná na kancelárske využitie aj z pohľadu jednoduchej aktualizácie hardvéru a výmeny základných komponentov. Výhodou je možnosť vypínania USB portov, uzamknutia BIOS alebo ochrana pevného disku heslom. Tieto funkcie v korporátnom prostredí oceníte predovšetkým pri ochrane informácií pred nechceným únikom.

 
Kód:  TI031e4q9
Produktové číslo:  10DS000RMC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16