Obnoviť stránku

Lenovo ThinkCentre E73 SFF 10DU0-000

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo ThinkCentre E73 SFF 10DU0-000

Počítač Lenovo ThinkCentre E73 SSF  je ideálny pracovný nástroj pre toho, kto požaduje solídny výkon a kvalitu za rozumnú cenu. Zároveň nejde o zbytočne veľké monštrum, takže ľahko zapadne po boku pracovného či domáceho stola a nezaberie drahocenné miesto. Je vhodný pre všetky druhy činností okrem hrania náročných počítačových hier. Spoľahlivo zaistí okamžitú obsluhu kancelárskych aplikácií, internetových služieb, špičkového HD videa a poradí si aj s náročnejším nasadením.

Ihneď na použitie

Prehrávate filmy aj zálohujete dáta cez optickú vypaľovaciu jednotku, ktorá podporuje všetky bežné formáty DVD. Nezabudlo sa ani na pripojenie prostredníctvom štandardnej káblovej siete s rýchlosťou až 1 Gbps. Pre rozšírenie externými perifériami je k dispozícii štvorica USB 2.0 a tiež dva USB 3.0. Tento počítač vám poskytne možnosť pripojenia LCD štandardným konektorom VGA či pomocou moderného DisplayPortu. Pribalená je štýlová klávesnica s optickou myšou, takže počítač môžete začať používať ihneď po kúpe.

Výkon pre prácu i multimédiá

Vysoký výpočtový výkon poskytne moderný dvojjadrový procesor z rodiny Haswell, Intel Pentium G3250. Pre jeho podporu pri manipulácii s dátami je tu operačná pamäť DDR3 s veľkosťou 4 GB. Grafický výkon má na starosti integrovaná grafika Intel HD Graphics, ktorá výkonom dostačuje bežnému používateľovi. Výkonnejší model grafickej karty je možné vložiť do slotu PCI Express x16 a nájde sa aj miesto pre dodatočné moduly operačnej pamäte či ďalší pevný disk. Pre uloženie vašich dát je tu pevný disk s kapacitou 500 GB a s rýchlosťou 7200 otáčok.

V počítači je predinštalovaný operačný systém Windows 7 Professional, avšak môžete ho bezplatne upgradovať na systém Windows 8.1 Pro. Inštalačné médiá si možno vyžiadať na webovej stránke www.lenovo.com.

Kód:  TI031e4e3g
Produktové číslo:  10DU0000MC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04