Obnoviť stránku

Lenovo TAB A8-50 3G Yellow

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo TAB A8-50 3G Yellow

Parádny širokouhlý tablet

Tablet Lenovo A8-50 ponúka všetky obľúbené zábavné funkcie a je dostupný v atraktívnych farbách. Osempalcový širokouhlý displej zabezpečuje špičkový obraz v HD rozlíšení a o vynikajúci zvuk pri počúvaní hudby, sledovanie videa či hranie hier v systéme Android sa starajú predné reproduktory s technológiou Dolby Digital Plus.

Velký displej k vašim službám

Veľký displej k vašim službám

Nechybí ani fotoaparát

Nechýba ani fotoaparát

dve kamery

So zadným 5Mpx fotoaparátom tabletu A8-50 možno zhotovovať úžasné fotografie. Predná 2Mpx kamera je naopak ako stvorená pre pohodlné autoportréty či webovej konverzácie s priateľmi.

Tenký a ľahký

Hrúbka tabletu A8-50 nedosahuje ani 9 mm a jeho hmotnosť činí menej ako 350 g - veľkosť jeho displeja tak nie je vykúpená horší prenosnosťou. Tablet A8-50 je ideálnym riešením pre čítanie, počúvanie hudby a prehliadanie webu - a keď ho práve nepoužívate, môžete ho ľahko zasunúť do vrecka či tašky.

Lehký jako pírko

Ľahký ako pierko

Efektní barevné provedení

Efektné farebné prevedenie

Vždy v spojení so svetom

Toto modelové prevedenie dostalo do vienka aj 3G modem, môžete teda doň vložiť SIM kartu pre pripojenie k internetu kdekoľvek na cestách. Z bezdrôtových technológií určite stojí za zmienku Wi-Fi alebo Bluetooth pre jednoduché spárovanie s ďalšími mobilnými zariadeniami či bezdrôtovými slúchadlami.

Kód:  NT210d4me
Produktové číslo:  59413856
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03