Obnoviť stránku

Lenovo TAB A8-50 3G Midnight Blue

4,5 92 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo TAB A8-50 3G Midnight Blue


8palcový širokoúhlý IPS displej

8 "širokouhlý IPS displej

Viacdotykový HD displej ponúka čistý obraz a nádherné farby bez ohľadu na to, či sa nachádzate vo vnútornom alebo vonkajšom prostredí. V porovnaní s tabletmi s uhlopriečkou 7 "získate o plných 30% viac priestoru na obrazovke. Displej s technológiou IPS (In-plane switching) ponúka široké pozorovacie uhly, ktoré oceníte pri prezeraní obsahu v skupine priateľov.


Tenký a ľahký

Hrúbka tabletu nedosahuje ani 9 mm a jeho hmotnosť činí menej ako 350 g. Tablet je ideálnym riešením pre čítanie, počúvanie hudby a prehliadanie webu a keď ho práve nepoužívate, môžete ho ľahko zasunúť do vrecka či tašky.

Tenký a lehký

Lenovo IdeaTab A8-50

Výkonný štvorjadrový procesor

Štyri jadrá umožňujú efektívnejší multitasking, zaručujú plynulejšie fungovanie systému Android a zamedzujú akémukoľvek trhaniu pri hraní hier alebo sledovaní HD videa.


Dve kamery

So zadným 5Mpx fotoaparátom tabletu A8-50 možno zhotovovať úžasné fotografie. Predná 2Mpx kamera je naopak ako stvorená pre pohodlné autoportréty či webové konverzácie s priateľmi.

Fotoaparát

Lenovo IdeaTab A8-50

Satelitný GPS a 3G pripojenie

So zabudovanou funkciou satelitnej navigácie GPS, ktorá funguje aj v režime offline, sa nikdy nestratíte. Prostredníctvom slotu pre kartu micro SIM môžete využiť bezdrôtové pripojenie 3G.


Aplikácia Lenovo doit

Nový rad aplikácií doit od spoločnosti Lenovo vám a vášmu zariadeniu umožní okrem iného zdieľať dáta s inými zariadeniami so systémom Android bez nutnosti pripojenia k sieti. Chrániť zariadenia pred vírusmi a malwarom a zálohovať vaše kontakty aj správy SMS.

Lenovo IdeaTab A8-50

Kód:  NT210d4m
Produktové číslo:  59407771
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01