Obnoviť stránku

Lenovo TAB A7-50L čierny

4,8 34 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo TAB A7-50L čierny


Lenovo IdeaTab A7-50L

Širokouhlý IPS displej

Tablet A7-50L so 7 "HD displejom prináša jasný obraz s realistickými farbami vo vnútornom aj vonkajšom prostredí. Displej s technológiou IPS (In-plane switching) poskytuje široké pozorovacie uhly, čo oceníte pri prezeraní v skupine priateľov.


Štvorjadrový procesor

Štvorjadrový procesor od MediaTek taktovaný na frekvencii 1,3 GHz a operačnou pamäťou s kapacitou 1 GB ponúka lepší multitasking, vyšší výkon systému Android a eliminuje akékoľvek oneskorenia alebo oneskorovanie pri hraní hier alebo sledovanie HD videa.

Lenovo IdeaTab A7-50L

Lenovo IdeaTab A7-50L

2Mpx fotoaparát

S tabletom môžete snímať úžasné fotografie. Hlavný fotoaparát s rozlíšením 2 megapixelov je ideálny pre autoportréty a tiež online komunikáciu s priateľmi.


Aplikácia Lenovo doit

S radom nových aplikácií doit od spoločnosti Lenovo  zvládnete oveľa viac. Môžete, napríklad zdieľať dáta s ďalšími zariadeniami so systémom Android, bez toho, aby ste k tomu potrebovali sieťové pripojenie, môžete využívať ochranu pred vírusmi a malwarom alebo zálohovať svoje kontakty a správy SMS .

Lenovo IdeaTab A7-50L

Lenovo IdeaTab A7-50L

Plná konektivita

Port micro USB pre nabíjanie a pripojenie periférnych zariadení a slot pre karty micro SD umožňujú jednoduché a praktické rozšírenie úložného priestoru.


Kompaktná veľkosť

S hrúbkou menej ako 10 mm a hmotnosťou iba 320 g je tablet ideálny pre čítanie, počúvanie hudby a surfovanie na webe. A keď ho nepoužívate, ľahko ho schováte do vrecka.

Kompaktní velikost

Kód:  NT210c4c2
Produktové číslo:  59410285
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13