Obnoviť stránku

Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue

4,6 74 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo TAB A7-50 Midnight Blue

Tabliet Lenovo IdeaPad A7-50 so 7 "displejom je ďalší zaujímavý model radu A, ktorý zaujme predovšetkým bohatou výbavou a viac než priaznivou cenou. Dizajn tela ladený do tmavo modrej farby upúta pozornosť na prvý pohľad. Nemenej zaujímavá je hardvérová výbava. V čele stojí štvorjadrový procesor MediaTek taktovaný na frekvencii 1,3 GHz, ktorého činnosť je podporená operačnou pamäťou s kapacitou 1 GB. Operačný systém Google Android 4.2 teda pobeží veľmi svižne, rovnako ako ostatné aplikácie a hry, ktoré môžete nainštalovať z bohatej databázy Google Play. Ako úložisko pre dáta poslúži disk s kapacitou 16 GB.

Kvalitný dotykový displej s uhlopriečkou 7 "je založený na technológii IPS, ktorá sa pýši takmer neobmedzenými pozorovacími uhlami. Rozlíšenie 1280x800 pixelov naznačuje, že sa jedná o displej s pomerom strán 16:10 a vďaka vysokému počtu obrazových bodov si užijete jemné detaily pri sledovaní filmov , hranie hier, ale aj pri surfovaní na internete.

Vo výbave poteší aj WiFi pre pripojenie k internetu. Pri komunikácii s priateľmi oceníte webkameru s vysokým rozlíšením 2 MPx. Druhá kamera ponúka 5 miliónov obrazových bodov pre zhotovovanie fotografií. Nechýba ani technológia Bluetooth, pomocou ktorého tabliet ľahko spárujete s ďalšími mobilnými zariadeniami alebo aj bezdrôtovými slúchadlami. IdeaTab A3500 bude skvelým spoločníkom nielen doma, ale aj na cestách, kde vás nenechá blúdiť vďaka GPS navigáciu.

Kód:  NT210c4g
Produktové číslo:  59410462
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13