Obnoviť stránku

Lenovo TAB 4 8 16 GB LTE Slate Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo TAB 4 8 16 GB LTE Slate Black

O kvalitu obrazu se stará technológia IPS s výborným kontrastom a podaním farieb. Procesor tabletu Lenovo TAB 4 8 16 GB LTE Slate Black má 4 jadrá a pôsobí na takte 1,4 GHz. Operačná pamäť pri veľkosti 2 GB hravo dostačuje na jednoduchšie úlohy a multimédiá. Na všetok obsah a inštaláciu aplikácií je určených 16 GB priestoru vo vnútornej pamäti. Kapacita je určená skôr pre nenáročných používateľov. Tablet Lenovo TAB 4 8 16 GB LTE Slate Black ovláda systém Android 7.1 Nougat. Podporuje Nano SIM kartu.

Najdôležitejšie parametre tabletu Lenovo TAB 4 8 16 GB LTE Slate Black

  • IPS displej s uhlopriečkou 8 "
  • RAM s veľkosťou 2 GB
  • Tablet Lenovo riadi systém Android 7.1 Nougat
  • Zadný fotoaparát tabletu disponuje rozlíšením 5 Mpx
  • Selfie fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx
  • Možnosť vložiť kartu Nano SIM
  • Rozšírenie úložiska je možné pomocou pamäťovej karty microSD
  • Výdrž batérie až 20 h

Fotoaparát tabletu Lenovo TAB 4 8 16 GB LTE Slate Black

K internetu sa s tabletom Lenovo pripojíte cez WiFi. S inou elektronikou je možné ho spárovať osvedčeným Bluetooth. Nebude vám chýbať príjem signálu GPS. Tablet Lenovo TAB 4 8 16 GB LTE Slate Black zaobstará snímky hlavným fotoaparátom s rozlíšením 5 Mpx. Predný snímač na selfie alebo videohovory má 2 Mpx.

Výbava a konektory tabletu Lenovo TAB 4 8 16 GB LTE Slate Black

Keď vám nebude stačiť interná pamäť, iste oceníte možnosť vloženia pamäťovej karty microSD do maximálnej kapacity 128 GB. Maximálny možný prínos zaisťujú integrované senzory, model Lenovo používa gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia.

Kód:  NT210h2m
Produktové číslo:  ZA3D0002BG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02