Obnoviť stránku

Lenovo TAB 4 7 Plus 16 GB LTE Polar White

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo TAB 4 7 Plus 16 GB LTE Polar White

Lenovo TAB 4 7 Plus LTE Polar White je atraktívny tablet s 7" displejom, ktorý zaujme nielen svojou cenou, ale aj pomerne slušnou výbavou. Tento tablet je ideálny ako na domácu zábavu, tak na cesty. Jeho dominantou je kvalitný IPS displej s HD rozlíšením so širokými pozorovacími uhlami, dvojica fotoaparátov s rozlíšením 2 Mpx a 5 Mpx a hlavne možnosť pripojenia k sieti 4G LTE.

Kľúčové vlastnosti tabletu Lenovo TAB 4 7 Plus LTE Polar White

  • 7" HD IPS displej s čistým obrazom a jasnými farbami
  • Predné a zadné fotoaparáty pre okamžité zdieľanie fotografií
  • Nízka hmotnosť a až 13,5 hodín výdrž na jedno nabitie
  • Operačný systém Android 7.0 Nougat
  • Tablet Lenovo TAB 4 7 Plus obsahuje 4G LTE modem

Tablet Lenovo s kvalitným displejom

Tablet Lenovo má displej s uhlopriečkou 7", ten má jemné rozlíšenie 1 280 × 720 pixelov a technológiu IPS. Tá sa vyznačuje sýtymi farbami, ktoré sú zobrazené veľmi realisticky. Plusom sú aj široké pozorovacie uhly, čo oceníte pri hraní, sledovaní filmov s viacerými ľuďmi. Poteší tiež dvojica fotoaparátov. Zadný s rozlíšením 5 Mpx vyhotoví perfektné fotky z každodenného života a prednou 2 Mpx kamerkou ľahko vyhotovíte selfie alebo sa spojíte s rodinou a priateľmi. Snímky bez obmedzenia sa budú ukladať na vnútorné úložisko alebo pamäťovú kartu s kapacitou až 128 GB.

Nikdy nekončiaca zábava s tabletom Lenovo TAB 7" Plus LTE

Aby všetko bežalo plynule, tablet Lenovo TAB 4 7 Plus LTE dostal štvorjadrový procesor MediaTek, ktorý zaisťuje lepší multitasking a prácu so systémom Android vo verzii 7.0 Nougat. Ten je skvele optimalizovaný a ponúka rýchlejšiu, plynulejšiu a efektívnejšiu interakciu bez zdržania či oneskorovania. Na jeden dotyk sa dostanete k aplikáciám a hrám na portáli Google Play. Užite si ničím nerušenú zábavu po dlhú dobu až 10 hodín vďaka vysokej kapacite batérie a rýchlemu 4G LTE pripojeniu.


Kód:  NT210g6p
Produktové číslo:  ZA380133CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08