Obnoviť stránku

Lenovo TAB 3 8 16GB Black

4,2 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo TAB 3 8 16GB Black

Hledáte atraktívne 8 "tablet na zábavu i prácu za nízku cenu? Potom sa vám bude páčiť Lenovo TAB 3 8, ktorý má všetko, čo má poriadny tablet mať. Menujme napríklad kvalitný IPS displej s širokými pozorovacími uhlami, dvojicu fotoaparátov, poriadny zvuk alebo telo tenké len 8,9 mm. 

kľúčové vlastnosti

  • 8 "HD IPS displej s čistým obrazom a jasnými farbami
  • Predné a zadné fotoaparáty pre okamžité zdieľanie fotografií
  • Integrovaná satelitná GPS navigácia
  • Čistejší a realistickejší zvuk s technológiou Dolby
  • Nízka hmotnosť a 8 hodín výdrže batérie na jedno nabitie
  • Operačný systém Android 6.0 Marshmallow
  • Výkonný procesor zabezpečí plynulé a pohodlné používanie

skvelé zobrazenie

Displej s uhlopriečkou 8 "má jemné rozlíšenie 1 280 × 800 a technológii IPS. Tá sa vyznačuje sýtymi farbami, ktoré sú zobrazené veľmi realisticky.Plusom sú aj široké pozorovacie uhly, čo oceníte pri hraní, sledovaní filmov vo viacerých ľuďoch. Poteší tiež dvojica fotoaparátov. Zadné s rozlíšením 5 Mpx zaobstará perfektné fotky z každodenného života a predné 2Mpx kamerkou ľahko vyfotíte selfie alebo sa spojíte s rodinou a priateľmi. Snímky bez obmedzenia sa budú ukladať na vnútornej úložiska alebo pamäťovú kartu s kapacitou až 64 GB.

Nikdy nekončiaci zábava

Aby všetko bežalo plynule, tablet dostal štvorjadrový procesor, ktorý zaisťuje lepšie multitasking a prácu so systémom Android vo verzii 6.0. Ten je skvele optimalizovaný a ponúka rýchlejší, plynulejšie a efektívnejšie interakciu bez zdržania či oneskorovanie. Na jeden dotyk sa dostanete k aplikáciám a hrám na portáli Google Play. Multimediálny zážitok ďalej vylepšujú kvalitné reproduktory s technológiou Dolby a ničím nerušenú zábavu po dlhú dobu zaistí až 8 hodín výdrže na batériu. 

Kód:  NT210g4f
Produktové číslo:  ZA170171BG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13