Obnoviť stránku

Lenovo TAB 3 10 Plus 32 GB Slate Black

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo TAB 3 10 Plus 32 GB Slate Black

Hľadáte atraktívny 10,1" tablet na zábavu a prácu za nízku cenu? Potom sa vám určite bude páčiť Lenovo TAB 3 10 Plus, ktorý má všetko, čo má poriadny tablet mať. Medzi inými skvelými funkciami disponuje napríklad kvalitným IPS displejom so širokými pozorovacími uhlami a jemným rozlíšením, dvojicou fotoaparátov, poriadnym zvukom alebo telom, ktoré je tenké len 8,9 mm. 

Kľúčové vlastnosti

  • 10,1" WUXGA (1920 × 1200) IPS displej s čistým obrazom a jasnými farbami
  • Predné a zadné fotoaparáty na okamžité zdieľanie fotografií
  • Čistejší a realistickejší zvuk vďaka technológii Dolby
  • Nízka hmotnosť a približne 12 hodín výdrže batérie na jedno nabitie
  • Operačný systém Android 6.0 Marshmallow
  • Výkonný procesor zabezpečí plynulé a pohodlné používanie

Skvelé zobrazenie

Displej s uhlopriečkou 10" má jemné rozlíšenie 1 920 × 1 200 a technológiu IPS. Tá sa vyznačuje sýtymi farbami, ktoré sú zobrazené veľmi realisticky.Plusom sú aj široké pozorovacie uhly, čo oceníte pri hraní alebo sledovaní filmov vo väčšej skupine ľudí. Poteší tiež dvojica fotoaparátov. Zadný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx zaobstará perfektné fotky z každodenného života a prednou 5-Mpx kamerou ľahko vyfotíte selfie alebo sa spojíte s rodinou a priateľmi. Snímky sa bez obmedzenia budú ukladať na vnútornom úložisku alebo na pamäťovej karte s kapacitou až 128 GB.

Nikdy nekončiaca zábava

Aby všetko bežalo plynule, tablet dostal osemjadrový procesor Snapdragon 625, ktorý zaisťuje lepší multitasking a prácu so systémom Android vo verzii 6.0. Ten je skvele optimalizovaný a ponúka rýchlejšiu, plynulejšiu a efektívnejšiu interakciu bez zdržaní či oneskorení. Jedným dotykom sa dostanete k aplikáciám a hrám na portáli Google Play. Multimediálny zážitok ďalej vylepšujú kvalitné reproduktory s technológiou Dolby a ničím nerušenú zábavu dlhú dobu zaistí batéria, ktorá bez problémov vydrží až 12 hodín.   

 
Kód:  NT210g6d4
Produktové číslo:  ZA0X0133CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08