Obnoviť stránku

Lenovo TAB 3 10 16 GB Black

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo TAB 3 10 16 GB Black

Hľadáte atraktívny 10,1" tablet na zábavu i prácu za nízku cenu? Potom sa vám bude páčiť Lenovo TAB 3 10, ktorý má všetko, čo má poriadny tablet mať. Medzi hlavné prednosti patrí napríklad kvalitný IPS displej so širokými pozorovacími uhlami, dvojica fotoaparátov, poriadny zvuk Dolby Atmos alebo prepracovaná konštrukcia s hrúbkou len 9,6 mm. 

Kľúčové vlastnosti tabletu Lenovo TAB 3 10 16 GB

  • 10,1" HD IPS displej s čistým obrazom a jasnými farbami
  • Predný a zadný fotoaparát na okamžité posielanie fotografií
  • Integrovaná satelitná GPS navigácia
  • Čistejší a prirodzený zvuk s technológiou Dolby Atmos
  • Nízka hmotnosť a až 10 hodín výdrže batérie na jedno nabitie
  • Operačný systém Android 6.0

Skvelé zobrazenie na IPS displeji

Displej s uhlopriečkou 10,1" má jemné rozlíšenie 1 280 × 800 pixelov a technológiu IPS. Tá sa vyznačuje sýtymi farbami, ktoré sú zobrazené veľmi realisticky. Plusom sú aj široké pozorovacie uhly, čo oceníte pri hraní, sledovaní filmov s viacerými ľuďmi. Poteší tiež dvojica fotoaparátov. Zadný s rozlíšením 5 Mpx vytvorí perfektné fotky z každodenného života a prednou 2 Mpx kamerkou ľahko vyfotíte selfie alebo sa spojíte s rodinou a priateľmi. Snímky sa bez obmedzenia budú ukladať na vnútorné 16 GB úložisko alebo pamäťovú kartu s kapacitou až 64 GB.

Solídny výkon tabletu Lenovo

Aby všetko bežalo plynule, tablet dostal štvorjadrový procesor, ktorý zaisťuje lepší multitasking a prácu so systémom Android vo verzii 6.0. Ten je skvele optimalizovaný a ponúka rýchlejšiu, plynulejšiu a efektívnejšiu interakciu bez zdržania či oneskorovania. Na jeden dotyk sa dostanete k aplikáciám a hrám na portáli Google Play. Multimediálny zážitok ďalej vylepšujú kvalitné reproduktory s technológiou Dolby Atmos a ničím nerušenú zábavu na dlhú dobu zaistí až 10 hodín výdrže na batériu. 

Kód:  NT210g6c1
Produktové číslo:  ZA1U0071CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07