Obnoviť stránku

Lenovo P90 Black

4,4 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo P90 Black

Vysoký výkon a krásny displej

Výkonný štvorjadrový 64-bitový procesor Intel Atom s taktom 1,83 GHz a 2GB RAM zaistí dostatok výkonu aj pre tie najnáročnejšie aplikácie.

5,5" Full HD displej vám umožní znovu prežiť svoje najlepšie okamihy a vychutnať si obsah v žiarivých farbách na displeji s impozantnou hustotou 400 pixelov na palec.

Lenovo P90 Black
Lenovo P90 Black

Dokonalé fotografie a dlhá výdrž

Zachytávajte skvelé snímky, kedykoľvek s 13Mpx zadným fotoaparátom s optickou stabilizáciou obrazu. O kvalitné selfie fotografie sa postará predný fotoaparát s rozlíšením 5Mpx a s podporou gest. Vďaka tomu vždy zaobstaráte krásne selfie fotografie.

Obrovská 4000mAh batéria s vami udrží krok vo dne aj v noci. Váš P90 bude vždy s vami, nech robíte čokoľvek, nech ste kdekoľvek.

Vyladený operačný systém

Lenovo P90 s atraktívným uhladeným dizajnom využíva operačný systém Android 4.4, ktorý prináša vyšší výkon, rýchlejší multitasking a celý rad inteligentných doplnkových funkcií. Napríklad možnosť prezerať si aj na zamknutom telefóne fotografie alebo prehrávať videá v režime celej obrazovky.

Lenovo P90 Black
Lenovo P90 Black

Vlastnosti

  • Jemný 5,5" Full HD displej
  • Batéria s kapacitou 4000mAh
  • Úložisko s veľkosťou 32GB
  • Procesor Intel Atom Z3560
  • Fotoaparát s rozlíšením 13Mpx

Kód:  LE1045a2c
Produktové číslo:  P0S5000ECZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19