Obnoviť stránku

Motorola Moto Mods Reproduktor JBL SoundBoost Black

4,6 11 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motorola Moto Mods Reproduktor JBL SoundBoost Black

Ak ste majiteľmi telefónov Lenovo Phab 2 Pro, Lenovo Moto Z a Moto Z Force nastražte uši, doslova! Reproduktor JBL SoundBoost z radu príslušenstva Moto Mods urobí so zvukom vášho zariadenia zázraky. Výkon 6 Wattov sa síce na prvý pohľad nemusí zdať veľa, ale pre to, aby ste si mohli svoje obľúbené skladby vypočuť naplno kdekoľvek a kedykoľvek, je to viac než dosť. JBL SoundBoost nie je nutné s telefónom nijako párovať, stačí ho len priložiť. A nemusíte zostať len pri počúvaní, mobil so SoundBoost vďaka integrovanému stojančeku nechajte ležať a môžete si ísť poriadne pohnúť kostrou. Viac na: http: // www.MobilMania.sk / clanky / moto-mods-chytre-batôžky-pre-moto-zv-detailoch / sc-3-a-1334705 / default.aspx Viac na: http: // www.MobilMania.sk / clanky / moto-mods-chytre-batôžky-pre-moto-zv-detailoch / sc-3-a-1334705 / default.asp

Kľúčové vlastnosti

  • Odpadá nutnosť párovania, zariadenie stačí k telefónu len priložiť
  • Výkon 6 Wattov
  • Integrovaná batéria vydrží až 10 hodín nepretržitého počúvania
  • Kompatibilný s modelmi Lenovo Phab 2 Pro, Lenovo Moto Z a Moto Z Force
  • Frekvenčný rozsah 200 Hz až 20 kHz
  • Citlivosť 80 dB

    Moto Mods

    Rad príslušenstva predstavila spoločnosť Lenovo spoločne s novými typmi telefónu. V súčasnej chvíli sú k dispozícii štyri druhy modulov. JBL SoundBoost, Moto Insta-Share Projector, Power Pack a Moto Style Shells. Do budúcnosti sa počíta s mnohými ďalšími rozšíreniami a Lenovo plánuje aj vývojársku verziu, kedy si bude užívateľ môcť navrhnúť svoj vlastný originálny modul.

    Kód:  LEM1520c3a
    Produktové číslo:  ASMCNRTBLKEU
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB13