Obnoviť stránku

Motorola Moto C Plus (2 GB) Black

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Motorola Moto C Plus (2 GB) Black

vlastnosti telefónu

144 mm

Moto C

72,3 mm

Moto C

10 mm

Hmotnosť telefónu: 162 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 7.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

4 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2 × Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

144 × 72,3 × 10 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx + 2 MPx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDHC

slot na pamäťové karty

Váha

162 g

hmotnosť telefónu

Motorola Moto C Plus (2GB) Black je mobilný telefón, ktorý svojim výkonom patrí do strednej triedy smartfónov. Je vyrobený z pevného plastu, ktorý sa nešmýka a nezanecháva nevzhľadné odtlačky prstov. Vo vnútri telefónu pracuje štvorjadrový procesor MediaTek MT6737 Quad Core na takte 1,3 GHz. Sekunduje mu 2 GB operačná pamäť. Tá sa stará o hladký chod odladeného operačného systému Android vo verzii 7.0. Pre vaše dáta a systém je v tomto telefóne pripravená 16 GB interná pamäť. Celková pamäť telefónu je rozšíriteľná o MicroSDHC kartu s veľkosťou až 32 GB, čo je úplne postačujúce aj na prenos veľkých súborov, napríklad filmov. Telefón je vyhotovený v čiernej farbe. Motorolu Moto C Plus (2 GB) poháňa batéria s kapacitou 4 000 mAh.

Kľúčové vlastnosti telefónu Motorola Moto C Plus (2GB) Black

  • 5" IPS displej
  • Najnovší operačný systém Android 7.0
  • Podporuje WiFi, LTE, GPS
  • Dual SIM
  • Rozšíriteľná pamäť o SD kartu
  • Plastová konštrukcia

Verné podanie farieb na 5" displeji

Smartfón Motorola Moto C Plus (2GB) Black verne zobrazuje farby na svojom 5" IPS displeji. Tento disponuje rozlíšením 1280 × 720, čo úplne stačí na každodennú prácu s telefónom. Displej zaberá 64 % prednej strany telefónu. Pod displejom sa nachádza trojica dotykových tlačidiel pre ovládanie telefónu. Ide o tlačidlá menu, späť a domov. Naopak, nad displejom je reproduktor pre telefonovanie, 2 MPx kamerka pre videohovory alebo fotenie a prisvetľovacia dióda pre zlepšenie kvality fotografie pri zlých svetelných podmienkach.

Najnovší operačný systém Android 7.0

Telefón Motorola Moto C Plus (2GB) Black dostal najnovší systém Android 7.0. Tento systém, oproti jeho predchádzajúcim verziám, okrem iného ponúka vylepšené používateľské prostredie a väčšiu úsporu energie. Inštalácia aplikácií v tomto systéme sa zrýchli až o 75 %. Taktiež je rýchlejšie nabíjanie a prepracovanejší multitasking s funkciou multi-window, keď si obrazovku telefónu rozdelíte na 2 časti a môžete pracovať v dvoch aplikáciách zároveň.

Prekvapujúca konektivita

Aj tento smartfón disponuje mnohými bezdrôtovými technológiami. Štandardom je napríklad technológia WiFi alebo Bluetooth. S týmto telefónom sa ani nestratíte. Postará sa o to GPS modul a patričná aplikácia pre zistenie polohy. Smartfón Motorola Moto C Plus (2 GB) Black disponuje technológiou Dual SIM, pomocou ktorej do telefónu môžete vložiť až 2 SIM karty a obidve ich využívať. Je to veľmi praktické riešenie a možnosť, vďaka ktorej so sebou nebudete musieť nosiť 2 rôzne telefóny. Vhodné pre ľudí, ktorí majú jednu SIM kartu svoju a druhú pracovnú. V menu si vždy zvolíte, akú kartu chcete použiť. Nabíjanie prebieha cez micro USB konektor. Napájací kábel i nabíjačka je súčasťou balenia.

Kód:  SVL1185d1b
Produktové číslo:  PA800123RO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19