Obnoviť stránku

Lenovo Miix 700

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Miix 700

Lenovo predstavuje zaujímavý 12" tablet Miix 700 so systémom Windows 10, ktorý na zákazníkov cieli vysokým výkonom s použitím moderného procesora radu Core M, praktickým stojanom, dobre zvolenou konektivitou a až 9-hodinovou výdržou. To všetko robí z tabletu lákavý stroj, skvele využiteľný na prácu i zábavu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Moderný procesor Core M a rýchly SSD disk
  • Výdrž až 9 hodín
  • Výklopný stojanček
  • Tenká konštrukcia
  • Bohatá konektivita

Nová generácia výkonu v tablete Lenovo Miix 700

Základ tabletu Miix 700 tvorí nový čip od Intelu Core M7, ktorý je navrhnutý na použitie v mobilných zariadeniach. Ponúkne vynikajúci pomer výkonu a výdrže a je pasívne chladený, teda bezhlučný. Atraktívnu výbavu dopĺňa 256 GB disk SSD, ktorý sa spolu s procesorom a 8 GB operačnou pamäťou podpíše pod ozajstnú svižnosť zariadenia. Na zadnej strane umiestnený stojan je praktickým riešením na prácu i zábavu. Umožňuje flexibilné naklonenie kvôli maximálnu pohodliu v každej situácii.

3D snímanie okolia

Pri práci aj audiovizuálnej konzumácii si užijete nádherný IPS displej s rozlíšením 2 160 × 1 440. Zaujímavosťou sú dva fotoaparáty, z každej strany jeden s rozlíšením 5 Mpx. Zadná kamera podporuje technológiu RealSense, teda priestorové snímanie okolia napríklad na 3D skenovanie, prednú kamerku zase využijete typicky na videohovory. Konektivitu tvorí dvojica štandardných USB konektorov, z ktorých jeden je USB 3.0, WiFi v štandarde ac, Bluetooth 4.0 a Micro HDMI.

Kód:  CES1a006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03