Obnoviť stránku

Lenovo Miix 310-10ICR

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Miix 310-10ICR

Lenovo Miix 310
Lenovo Miix 310

Dva režimy práce a zábavy

Lenovo MIIX 310 má odnímateľnú klávesnicu a umožňuje vám používať zariadenie ako tablet alebo notebook . Otočný kĺb umožňuje presné naklonenie obrazovky tak, ako potrebujete, rovnako ako klasický prenosný počítač.

Lenovo Miix 310

Krásne zobrazenie IPS

Ideapad Miix 310 je vybavený nádherným 10 "displejom IPS . Technológia multi-touch s 10 bodmi zaručuje dokonalé ovládanie dotykom, hladkú plynulosť a rýchlu odozvu. Technológia IPS zaručuje, že obrazovka poskytuje dokonalý obraz a ponúka široké uhly pozorovania.

Lenovo Miix 310

Windows 10

Windows 10 je jednoduchý operačný systém, ktorý je podobný systému Windows 7 vrátane ponuky Štart. Systém sa zavádza a spočíva veľmi rýchlo , má vylepšenú bezpečnosť a je navrhnutý tak, aby pracoval so softvérom a hardvérom, ktorý už máte.

Lenovo Miix 310

Dlhá životnosť batérie

Tableta Lenovo Miix 310 dokáže spracovať video uložené v tablete až na 10 hodín za jedno nabitie. Vaše oči budú pravdepodobne unavené, kým sa batéria nevyčerpá úplne!

Lenovo Miix 310

Integrované webkamery

S 2 megapixelovým predným fotoaparátom a 5 megapixelovým zadným fotoaparátom sa môžete zúčastniť webových konferencií alebo videohovorov, ako ste tam boli.

Lenovo Miix 310

Vynikajúci pomer výkonu a životnosti

Tabletová myš Lenovo Miix 310 sa skladá z procesorov Intel, ktoré sú navrhnuté pre mobilné zariadenia. Ponúkajú vynikajúci pomer výkonu a životnosti a sú navyše pasívne chladené, takže sú tiché.

Kód:  NT213e2eNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17