Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lenovo Legion Y740-17ICHg Black kovový

4,0 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Legion Y740-17ICHg Black kovový

Ultimátny herný notebook

Užite si hranie svojich obľúbených hier naplno. S procesory Intel Core i7 s taktom až 4,1 GHz, najnovšími grafickými kartami Nvidia RTX 2060 a rýchlou RAM pamäťou rozbehnete všetky najnovšie hry na najvyššie detaily. Prvotriedny 17,3" displej s FullHD rozlíšením disponuje obnovovacou frekvenciou 144 Hz, ktorá zaručuje plynulý obraz bez sekania. Výkonný duálny systém chladenia zabraňuje prehrievaniu a predlžuje životnosť notebooku. RGB podsvietenie klávesnice a chladenie so systémom Corsair® iCUE pozdvihne hranie hier na novú úroveň. Celohliníková konštrukcia a výkonné reproduktory s technológiou Dolby už len potvrdzujú výnimočnosť modelu Legion Y740. A čo viac, vďaka sieťovej karte Killer budete mať stabilné internetové pripojenie za všetkých okolností.

 
Y740

Nikdy neprestávajte hrať

Nenechajte sa zaskočiť nečakaným problémom. Ak váš Legion Y740 nebude fungovať, ako by mal, do druhého pracovného dňa od nahlásenia problému vás kontaktuje technik Lenovo a dohodne s vami termín opravy. Tá prebehne priamo u vás, takže budete môcť pokračovať v hraní rozohranej hry alebo v rozrobenej práci bez väčšieho zdržania.

Y740

Najnovšie grafické karty Nvidia

Výkonné grafické karty Nvidia RTX 2060 zaručujú, že aj tie najnáročnejšie hry spustíte na najvyššie detaily. Tieto najnovšie grafické karty s architektúrou Turing zaručujú plynulé hranie bez sekania. Spolu s procesorom Intel Core i7 s taktom až 4,1 GHz a 16GB pamäťou RAM tak získate notebook s prvotriednou výbavou, pre ktorý nebude žiadna hra prekážkou.

Y740

Jemný displej s 144Hz obnovovacou frekvenciou

Legion Y740 je vybavený tým najlepším 17,3" displejom na trhu s jemným FullHD rozlíšením, takže už vám neutečie žiadny detail. Vysoká 144Hz obnovovacia frekvencia spolu s technológiou NVIDIA G-Sync zaručujú plynulý obraz bez akéhokoľvek sekania. Vďaka jasu až 300 nitov bude obraz neuveriteľne jasný a technológia IPS sa postará o prvotriedne farby.
Y740

Duálny systém chladenia 

Stop prehrievaniu! Legion Y740 disponuje efektívnym duálnym chladením s dvoma samostatnými ventilátormi pre tie najnižšie teploty aj pri najvyššej záťaži. Tento tichý a účinný systém chladenia udržuje teploty v normále, čím predlžuje životnosť notebooku. Už nikdy si pri hraní hier nebudete musieť dávať pauzu, Legion Y740 je pripravený na nepretržité hranie.

Y740

RGB podsvietenie

S RGB podsvietenou klávesnicou bude hranie hier v tme príjemnejšie ako kedykoľvek predtým. Podsvietené chladenie vyzdvihne štýlový vzhľad notebooku. A systém podsvietenia Corsair® iCUE pomôže vytvoriť tú správnu hernú atmosféru!

Y740

Celohliníková konštrukcia

Legion Y740 je tvorený celohliníkovou konštrukciou, takže je neuveriteľne ľahký, tenký, a hlavne vysoko odolný. Jeho originálny dizajn dá vyniknúť vašej hráčskej osobnosti a vďaka zadným konektorom vám nebudú pri hraní prekážať káble.

Y740

Reproduktory Dolby Atmos®

Pre ten najlepší multimediálny zážitok je Legion Y740 osadený výkonnými reproduktormi Dolby Atmos s krištáľovo čistým zvukovým výstupom. Spolu s voliteľnou technológiou HDR obrazu Dolby Vision® si môžete užiť obľúbený film na maximum.


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 17,3 "
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Typ panela IPS
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Svietivosť 300 Nits

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 8750H Coffee Lake
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core Boost Frekvencia 4,1 GHz (4 100 MHz)
Cache procesora 9 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR4
Frekvencia pamäte 2 666 MHz (2,67 GHz)
Počet osadených slotov 2 ×
Celkový počet slotov

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty RTX 2060

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

Typ úložiska SSD + HDD
SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Operačný systém, Nvidia G-SYNC
Webkamera 720 p

Batéria

Kapacita batérie 76 Wh
Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 6 h

Konštrukcia

Materiál konštrukcie Celokovový (unibody)
Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Hmotnosť

Hmotnosť 2,8 kg

Rozhranie

Dátové Thunderbolt 3
Grafické výstupy HDMI, Mini DisplayPort
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack, Výstup na slúchadlá, Vstup na mikrofón
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 2 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi 802.11ac
Verzia WiFi WiFi 5
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 413 mm
Hĺbka 305 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Lenovo Legion
Kód:  NT379u50
Produktové číslo:  81HH001QCK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06