Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lenovo Legion Recon Gaming Backpack 15,6"

4,9 44 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
57,90 €

Lenovo Legion Recon Gaming Backpack 15,6"

Batoh stvorený pre hráčov

Majte svoj notebook v bezpečí aj na cestách. Lenovo Legion Recon Gaming Backpack je stvorený pre väčšie a ťažšie notebooky, ktorým poskytuje bezpečie pred nárazmi, pádmi a poškriabaním, rovnako tak sa ale hodí aj pre všetky iné notebooky s maximálnymi rozmermi 267 x 362 x 30 mm. Tento batoh ponúka priestranné vrecká, odvetrávané čalúnenie chrbta a hlavne vodoodpudivý predný panel pre vynikajúcu ochranu za akéhokoľvek počasia.

Lenovo Legion Recon Gaming Backpack 15.6

Veľký priestor

Batoh Lenovo Legion Recon Gaming Backpack je vybavený mnohými vreckami – vreckom na pitie, menším vreckom na drobnosti, veľkým vreckom na všetko vaše príslušenstvo a vystuženým vreckom pre váš notebook, v ktorom bude chránený pred všetkými nástrahami. Do vrecka sa zmestí notebook s rozmermi až 267 x 362 x 30 mm, čo zodpovedá 15,6“ a väčšine 16“ modelov.

Lenovo Legion Recon Gaming Backpack 15.6

Vysoká odolnosť

Batoh Lenovo Legion 15,6" Recon Gaming Backpack je vyrobený z ľahkého materiálu, ktorý odolá každodennému noseniu, ale zároveň je veľmi odolný. Predný panel tohto batohu je vodoodpudivý, čo mu zaručuje skvelú ochranu pred nečakanými nástrahami. A spodná základňa je vystužená, aby ochránila notebook pred nárazmi pri pokladaní.

Lenovo Legion Recon Gaming Backpack 15.6

Robustná konštrukcia

Tento batoh dokonale padne na váš chrbát. Disponuje skvelým čalúnením chrbta, rukoväte a ramenných popruhov, takže sa pohodlne nosia. Zamedzuje poteniu chrbta vďaka odvetrávaniu a s nastaviteľnými popruhmi si môžete batoh ľahko upraviť tak, aby vám vyhovoval. Všetky zipsy sú navyše vysoko odolné, aby odolali náročnému použitiu.

Lenovo Legion Recon Gaming Backpack 15.6

Prečo by ste si mali kúpiť Lenovo Legion Recon Gaming Backpack 15.6"?


Maximálne bezpečie

Lenovo Legion Recon Gaming Backpack bol navrhnutý s dôrazom na bezpečnosť vášho notebooku. Poskytuje robustnú ochranu pred nárazmi, pádmi a poškriabaním, aj keď ste neustále v pohybe.

Dostatok priestoru

Batoh ponúka veľké množstvo vreciek a priehradok. Má špeciálne vrecko na pitie, na drobnosti a veľké vrecko na všetko príslušenstvo. Navyše obsahuje vystužené vrecko pre váš notebook, ktorý môže mať rozmery až 267 x 362 x 30 mm.

Vodeodolný dizajn

Batoh Legion Recon je vybavený vodeodpudivým predným panelom, čo zaisťuje, že vaše veci budú chránené aj v nepriaznivom počasí.

Komfortné nosenie

Batoh ponúka vynikajúci komfort pri nosení. Je vybavený kvalitným čalúnením chrbta, rukoväťami a nastaviteľnými ramennými popruhmi.

Odolná konštrukcia

Konštrukcia batohu z ľahkých a odolných materiálov zaručuje, že vydrží aj bežný každodenný stres a odolá opotrebovaniu. Jeho zipsy sú konštruované tak, aby boli odolné a spoľahlivé aj pri náročnom použití.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Využitie

Využitie Mestské, Cestovné, Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Predné vrecko, Vrecko na fľašu, Vrecko na mobilný telefón, Vnútorný organizér, Vnútorné vrecká, Zadné vrecko
Prístup Zhora
Zapínanie Dvojcestný zips
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Pútko na pripevnenie príslušenstva, Pútko na pripevnenie ku kufru
Držadlá a rukoväti Horná rukoväť
Vlastnosti a výbava Vodoodolné

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 15,6 "

Dizajn

Farba Čierna
Motív Bez motívu

Materiál

Materiál Polyester

Rozmery (V × Š × H)

Výška 49,5 cm
Šírka 29,5 cm
Dĺžka/hĺbka 16 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 0,91 kg
Kód:  NT497o5b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GX40S69333
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14