Obnoviť stránku

Lenovo Legion M600 Wireless Gaming Mouse

4,4 13 hodnotení
67,90 €

Lenovo Legion M600 Wireless Gaming Mouse

Bezdrôtová herná myš s RGB podsvietením

Bezdrôtová herná myš Legion M600 RGB prichádza v skvelom hernom dizajne s perfektnou ergonómiou na ľahký úchop. Je vybavená špičkovým senzorom s jemným DPI, mikrospínačmi s dlhou životnosťou navyše má aj dvojzónové RGB podsvietenie, ktoré dodáva myši štýlový vzhľad. A to najlepšie – túto myš môžete pripojiť cez Bluetooth, dodávaný dongle alebo cez USB kábel!

Legion M600 myš

Vysoká citlivosť

S touto myšou budete vyhrávať. Má rýchlu 1 ms odozvu, rozlíšenie až 16 000 DPI s nastavením pomocou prepínača, snímač Pixart 3335, 1 000 Hz pooling rate a prepínače Omron so životnosťou 50 miliónov kliknutí! Ponúka tiež 9 tlačidiel – ľavé a pravé kliknutie, scrollovacie koliesko, 4 postranné tlačidlá, tlačidlo na zmenu DPI a tlačidlo stealth mode na zapnutie alebo vypnutie podsvietenia.

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Laptop s moderným dizajnom

Lenovo Legion M600 je štýlová myš s čistým herným dizajnom, ktorý podčiarkuje dvojzónové RGB podsvietenie s podporou 16,8 milióna farieb. Myš je vhodná pre pravákov aj ľavákov a má pogumovanú mäkkú bočnú stranu na príjemnejší úchop. A aby ste nikdy nestratili svoj USB dongle, je schovaný v spodnej časti myši!

Legion M600 myš

Jednoduché pripojenie

Túto myš pripojíte k svojmu počítaču tak, ako budete potrebovať – cez Bluetooth, dodávaný USB dongle alebo priamo cez USB kábel. Nemusíte mať navyše strach, že sa vám integrovaná batéria len tak vybije – vydrží až 200 hodín používania a na plné nabitie ju stačí len 2,5 hodiny! A pokiaľ sa predsa len vybije, stačí myš prepojiť s počítačom dodávaným USB káblom a ďalej pokračovať vo vašej bitke!

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Prečo zakúpiť Lenovo Legion M600 Wireless Gaming Mouse?


Herný dizajn

Myš Legion M600 prichádza s atraktívnym herným dizajnom, ktorý nielen že vyzerá skvele, ale taktiež ponúka perfektnú ergonómiu na pohodlný úchop – padne do ruky pravákom aj ľavákom.

Vysoká citlivosť

Myš je vybavená špičkovým senzorom s jemným nastaviteľným DPI až do hodnoty 16 000 DPI na prispôsobenie myši podľa vašich preferencií. Senzor Pixart 3335, 1 000 Hz pooling rate a prepínače Omron zaisťujú vysokú presnosť a spoľahlivosť.

RGB podsvietenie

Legion M600 disponuje dvojzónovým RGB podsvietením, ktoré podporuje až 16,8 milióna farieb. Toto podsvietenie dodáva myši nielen štýlový vzhľad, ale taktiež vám umožní prispôsobiť si vzhľad podľa seba.

Rôzne spôsoby pripojenia

Myš môžete pripojiť k počítaču troma rôznymi spôsobmi – cez Bluetooth, pomocou dodávaného USB dongle alebo cez USB kábel. USB dongle je možné navyše elegantne schovať naspodku myši!

Dlhá výdrž batérie

Legion M600 ponúka až 200 hodín používania na jedno nabitie. Pokiaľ sa batéria predsa len vybije, môžete myš ľahko prepojiť s počítačom pomocou dodávaného USB kábla a pokračovať v hre.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth, USB-C

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Symetrická

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Senzor

Citlivosť 16 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Programovateľné
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB
Výdrž 200 h

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,82 cm
Výška 4,21 cm
Hĺbka 12,7 cm
Hmotnosť 107 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  NT486r8j6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GY50X79385
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12