Obnoviť stránku

Lenovo K5 Note Fingerprint Gold

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo K5 Note Fingerprint Gold

vlastnosti telefónu

152 mm

Lenovo K5 Note

75,7 mm

Lenovo K5 Note Fingerprint

8,49 mm

Hmotnosť telefónu: 165 g

Úhlopříčka displeje

5,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 500 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2 × nanosím

typ SIM karty

Rozměry

75,7 × 152 × 8,49 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSD (až 128 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

165 g

hmotnosť telefónu

Lenovo K5 Note Fingerprint

Skvelý zvuk i displej v atraktívnom prevedení

Lenovo K5 Note disponuje výkonným osmijádrovým procesorom, veľkým 5,5 "HD displejom vylepšenou zvukovou technológiou Dolby Atmos, dvoma fotoaparáty s vysokým rozlíšením a funkciou Dual SIM. Okrem toho ponúka aj čítačku odtlačkov prstov, ktorá zvýši bezpečnosť prístroja aj vášho súkromný. Naviac aj skvele vyzerá - tenké telo s kovovým zadným krytom v dvoch farebných prevedeniach - zlaté a strieborné poteší každého, kto chce mať štýlový prístroj.

Lenovo K5 Note Fingerprint

Rýchly, spoľahlivý a výkonný

Lenovo K5 Note vo svojom vnútri ukrýva osemjadrový procesor Helio 10 (4 ×   1,8 GHz + 4 × 1 GHz), ktorý v sebe kombinuje vynikajúci výkon a minimálny vplyv na spotrebu batérie. Procesor doplňuje 3GB RAM.Telefón je navyše vybavený dvoma mikrofónmi a špičkovou audio technológiou Wolfson.

Lenovo K5 Note

5,5 "HD displej

Lenovo K5 Note je ideálnou pomôckou pre zdieľanie multimédií s priateľmi alebo rodinou. Všechny videa, filmy a hry uvidíte ostře na 5,5 " IPS displeji s rozlišením Full HD a 403 PPI. Naviac poskytuje jedinečné 178 ° široké pozorovacie uhly - skutočná pastva pre oči.

Lenovo K5 Note Fingerprint

rozšíriteľné úložisko

Ak by vám 32 GB integrovanej pamäte nestačilo pre vaše filmy, fotografie a hudbu, môžete si úložisko rozšíriť až o ďalších 128 GB pomocou microSD karty - čo už je slušná porcia miesta i pre veľmi náročných užívateľov.

Lenovo K5 Note Fingerprint

nádherné fotografie

Perfektné fotografie zaobstaráte dvojicou fotoaparátov, kedy na zadnej strane nájdete 13Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Predná 5Mpx kamera zase skvele poslúži pre videohovory či štýlové selfie.

Android 5.1 Lollipop

Android 5.1 Lollipop

Vďaka systému Android budete vždy v kontakte s priateľmi a môžete aj regulovať spotrebou batérie. Android tiež prichádza s vylepšenými zabezpečovacími vlastnosťami, takže sa o svoje dáta nemusíte báť. 

Lenovo K5 Note Fingerprint

Duálny SIM a LTE

Výhodou telefónu je podpora duálny SIM, kedy ľahko oddelíte prácu a súkromie. Nechýba bleskovej mobilné pripojenie cez 4G / LTE na oboch SIM kartách.Lenovo K5 Note ponúka aj ďalšie možnosti konektivity ako Bluetooth, Wi-Fi a GPS.

Kód:  SVL1035b2d
Produktové číslo:  PA330009RO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14