Obnoviť stránku

Lenovo IdeaTab S5000 stříbrný

4,6 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaTab S5000 stříbrný

Luxusne a elegantne prevedený tabliet s 7,9 mm tenkým telom v striebornej farbe a hmotnosťou iba 246 g. Sa špičkovým 7 palcovým IPS HD displejomje vhodným spoločníkom na cesty, pre surfovanie na internete alebo sledovanie filmov. Ponúkne vám čisté a jasné farebné podanie vo vonkajších i vnútorných priestoroch a zaručí tak živé farby aj široké pozorovacie uhly až 178 stupňov. Na batériu vydrží až 8 hodín nepretržitej prevádzky pri súčasnom pripojení k WiFi sieti.
Tablet je postavený na operačnom systéme Google Android 4.2 Jelly Bean, kde sa o výkon stará 4jádrový procesor MediaTek MT8125 s frekvenciou 1,2 GHz. Veľký úložný priestor pre aplikácie a vaše súbory zaistí 16 GB vnútornej flash pamäte, ktorú však možno rozšíriť kartou microSD s veľkosťou až 64 GB. Skvelou vlastnosťou je funkcia Micro-USB OTG, kedy je možné prepojiť tablet s iným zariadením a tak reba nabíjať mobil cez USB pomocou tabletu. S touto funkciou možno tiež pripojiť flashku alebo externý disk. Svoje zážitky z ciest zachytíte 5Mpx fotoaparátom a pre komunikáciu s priateľmi poslúži predná webkamera.
Kód:  NT210i3
Produktové číslo:  59392128
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17