Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad Z51-70

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad Z51-70

Úplne nové Lenovo IdeaPad Z51 je cielené na používateľov, ktorí požadujú nadpriemerný výkon v elegantnom vyhotovení. Na prvý pohľad luxusne spracované telo v sebe ukrýva kvalitný displej a výkonný procesor.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporný procesor
  • Objemný hybridný disk
  • Kvalitný displej

Výkonný hardvér

Srdcom notebooku je bezpochyby úsporný nízkonapäťový procesor. Partnerom mu budú rýchle pamäte. Sila výpočtových jednotiek a rýchle video pamäte sa postarajú o plynulý chod nových hier a nerušené sledovanie 4K či 3D videa.

Stvorený pre prácu...

Kvalitný displej oceníte nielen pri práci v interiéri, ale napríklad aj na záhradke v slnečných dňoch. Klávesnica je prispôsobená pre pohodlné písanie aj dlhých textov a minimum preklepov. Všestrannú využiteľnosť podčiarkuje inteligentný touchpad s podporou dotykových gest pri zoomovaní alebo scrollovaní.

...aj pre zábavu

Displej dopĺňa kvalitný zvuk, ktorý vdýchne filmom, hudbe aj hrám druhý život a poskytne vám nevšedný zážitok. Dostatok úložného miesta zaisťuje hybridný pevný disk. Dáta z externých úložísk bleskovo prenesiete pomocou USB rozhrania. Bezdrôtové slúchadlá a ďalšie zariadenia s notebookom spárujete pomocou technológie Bluetooth 4.0.

Kód:  NT335l2f3gNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12