Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad Yoga 710-14ISK

Elegantný a originálne poňatý notebook a tablet v jednom nadchne každého, kto je priaznivcom nadčasového dizajnu a technických vychyteností, ale zároveň vyžaduje nekompromisný výkon. Na tablety nevšedne veľký, pre notebooky dostatočne komfortný bezrámový displej je len jednou z mnohých praktických a do detailov premyslených vecí, ktoré dávajú dohromady naozaj exkluzívny kúsok elektroniky. Ohromná variabilita šikovne riešeného počítača a tabletu v jednom vám zaistí najlepší možný komfort pri práci i zábave.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusný vzhľad a detaily
  • Maximálne výkonná WiFi integrovaná do pántov
  • Neuveriteľná variabilita režimov použitia
  • Displej s minimálnym rámovaním
  • Batéria s veľkolepou výdržou až 8 hodín prevádzky
  • Najnovší operačný systém

Množstvo vychyteností

Notebook je plný nevšedných technických riešení. Medzi najvýraznejšie patrí anténa WiFi integrovaná do pántov tak, aby mohla využívať neobvyklú plochu a maximalizovať svoj výkon. Pripojenie k internetu vás tak nikdy nesklame. Vylepšená bola výdrž batérie, ktorá bez problémov zvládne aj veľký displej. Skvelé technické i dizajnové riešenie stojí za výborným zvukom a príjemne prekvapí aj programové vybavenie, napríklad aplikáciou Photo Master 2.0 na šikovnú správu fotografií.

Kvalitné vyhotovenie

Tradičnou špecialitou značky Lenovo je pevná odolná konštrukcia z najkvalitnejších materiálov. Hliník zaisťuje okrem materiálových kvalít aj luxusný vzhľad a patričnú ľahkosť, vďaka ktorej sa s počítačom dobre pracuje. Samozrejmosťou je tiež snaha o čo najtenší dizajn, ktorá sa v tomto prípade dostala takmer na polovicu jedného palca.

Kód:  NT302g3cNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02