Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad Yoga 710-11ISK

Keď mu uvažujete o kompaktnom zariadení, ktoré môžete využiť ako notebook aj ako tablet, bude sa vám páčiť konvertibilný notebook radu Lenovo IdeaPad Yoga. Jeho prednosťou je jemný Full HD displej s technológiou IPS pre verné farby, ktorý má sympatických 11,6 palcov. Pri týchto rozmeroch a váhe neuveriteľných 1,04 kg sa do zariadenia napriek tomu zmestili výkonné komponenty z plnohodnotných notebookov a predovšetkým ultrarýchly SSD disk pre okamžitý štart systému a prácu bez postrehnuteľných prieťahov. To všetko s vynikajúcou výdržou okolo osem hodín intenzívneho používania. Konvertibilné zariadenie prichádza s plnohodnotným systémom Windows 10.

kľúčové vlastnosti

  • Úsporný, ale zároveň výkonný procesor Intel
  • Ľahká a tenká konštrukcia ideálny na cesty
  • 4 režimy použitia
  • Dokonalý zvuk Dolby Home Theater
  • Citlivý multidotykový 11,6 "displej s technológiou IPS pre krásne farby a pozorovacie uhly

Oslňujúci Full HD displej

Jasný 11,6 "displej poskytuje vynikajúci výkon, rýchlejšiu odozvu a verné farby pri hraní hier i multimediálne zábave. In Plane Switching (IPS) technológia, ktorá je tu použitá, znamená široké pozorovacie uhly - až 180 °, z ktorých je možné monitor sledovať bez toho, aby klesla kvalita farieb a jasu.

Skúste nové spôsoby použitia

Lenovo IdeaPad Yoga radu 700 je vďaka svojim 4 režimom použitie mimoriadne adaptabilný zariadení. Ľahko ho upravíte do tvaru notebooku, stanu, stojane alebo tabletu.Vďaka špičkovo spracovaným pántom možno multidotykový displej otočiť o 360 °. Či už budete v kancelárii, vo vlaku alebo doma v posteli vždy si budete môcť zariadenie prispôsobiť tak, aby práca bola čo najpohodlnejšia.

Solid State Drive (SSD) disk

V notebooku nechýba ani SSD disk, ktorý nemá na rozdiel od bežného plotnového HDD žiadne mechanické súčiastky. Vďaka tomu si vychutnáte rýchlejší štart operačného systému v poriadku jednotiek sekúnd, rýchlu prácu s programami alebo pružnejšie kopírovanie súborov. Naviac poskytuje vašim dátam oveľa lepšiu ochranu a je odolnejší voči poškodeniu.

Windows 10

Už nejaký piatok na trhu pôsobí najnovší operačný systém Windows 10 od spoločnosti Microsoft, ktorý sa opäť vracia ku koreňom a ponúka ponuku Štart - a to ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Okrem toho je táto verzia systému dokonale vyladená pre dotykové ovládanie, čo vám otvára nové možnosti v práci a umožňuje zariadeniam, ako je Lenovo IdeaPad Yoga vyniknúť na 100%.

Kód:  NT302g2cNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12