Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad Y900-17ISK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad Y900-17ISK

Celkom nový extrémne výkonný notebook Lenovo IdeaPad Y900, s originálnym a kreatívne spracovaným dizajnom pre správnych hráčov, predstavuje pomyselný notebookový Olymp. Najmodernejšie procesory a grafické karty sú zárukou nevídaného výkonu.

Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečný dizajn
  • Veľký displej
  • Moderná grafická karta
  • Kvalitná klávesnica
  • Objemný HDD disk pre všetky dáta

Perfektný vo všetkých smeroch

Notebook je obdarený displejom s ostrým rozlíšením. Srdcom zostavy je výkonný procesor. Pre dáta je nachystaný objemný platňový disk. Kombinácia tohto hardvéru zaisťuje bezproblémový a plynulý chod aj pri náročných hrách.

Rozhranie na každý deň

Kvalitná klávesnica je tá pravá pre každého hráča. Za zmienku bezpochyby stoja aj skvelé reproduktory. Kapacita batérie tiež nie je práve zanedbateľná. Čo sa týka rozhrania, tak ani tu nebudete sklamaní. Pripravené sú napríklad porty USB.

Kód:  NT367f5NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16