Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad G70-80

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad G70-80

Nadpriemerne vybavený notebook Lenovo IdeaPad G70 v sebe ukrýva moderný procesor a pod elegantným vekom sa nachádza veľký displej. V tele notebooku je kvalitná ergonomická klávesnica a skvelé reproduktory.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný procesor
  • Rýchla pamäť
  • Lesklý displej
  • Bleskové USB

Skvelý procesor

Pod povrchom sa ukrýva výkonný procesor, ktorý si hravo poradí s každou výzvou, ktorú predeň postavíte. Aj napriek vysokému výkonu si uchováva nízku spotrebu. Procesor spolupracuje s bleskurýchlou pamäťou, ktorá sa postará o svižnú odozvu systému a minimálne oneskorenie.

Výborná výbava

Základom skvelého notebooku je určite displej, tento panel s ostrým rozlíšením ponúkne rýchlu odozvu a vďaka lesklému vyhotoveniu jasné a saturované farby. Vaše dáta môžete ukladať na veľký pevný disk. Nielen pre zálohovanie dát určite využijete vysokorýchlostné USB. Množstvo rozhraní zakončuje WiFi a Bluetooth.

Kód:  NT379e4d4NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07