Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming

Multimediálny notebook Lenovo IdeaPad 700-15ISK Gaming je veľmi schopná herná mašina. Tenká konštrukcia nepostráda štýl a pod jej povrchom je miesto pre tie najvýkonnejšie procesory Intel. Do herného sveta sa s ním vydáte úplne neohrozene, silu vybraných komponentov môžu skúšať aj tie najnáročnejšie kúsky.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonné procesory obľúbenej značky Intel
  • Stereo reproduktory a technológia Dolby Home Theater vytvorí špičkový zvuk
  • Komponenty s najlepšími vlastnosťami pre hráčov
  • Full HD displej s antireflexnou úpravou
  • Atraktívny vzhľad doplnený o podsvietenú klávesnicu

Našliapaný herný stroj

Srdcom notebooku sú procesory Intel, silné a spoľahlivé, s ohromujúcim výkonom pri zachovaní rozumnej spotreby. Budú výborne spolupracovať s externou grafickou kartou a operačnou pamäťou, ktorej je k dostaniu až 16 GB podľa tej ktorej konfigurácie. Zaloviť tak môžete aj medzi hrami, ktoré nemajú zrovna skromné ??nároky. Pre ukladanie dát ale aj chod systému dostal notebook do vienka hneď dvojicu diskov. SSD jednotka s kapacitou až 128 GB vám dá pocítiť okamžitú odozvu programov. Doplní ju HDD s dostatkom miesta, až 1 TB.

Pastva pre oči i uši

Notebook dostal do vienka Full HD displej IPS technológie s antireflexnou úpravou, ktoré obmedzia odlesky a spríjemnia hranie hier. Lenovo IdeaPad 700 už na prvý pohľad dáva najavo, na čo je určený. Zvukovú kulisu potom obstaráva technológia Dolby Home Theater. Takto zvolená výbava je zárukou prvotriedneho zážitku.

Dlhšia výdrž na batériu

Možnosť pripojenia je tu zastúpená konektormi HDMI alebo napríklad dvojicou USB 3.0 a slot na SD karty. Notebook beží na novom operačnom systéme Windows 10 s novým a vylepšeným prostredím, rýchlym prebúdzaním zo spánku alebo tiež novými bezpečnostnými funkciami. K internetu sa pripojíte cez konektor LAN alebo pomocou WiFi v rýchlom štandarde 802.11ac.

Kód:  NT358k3fNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04