Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad 510-15ISK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad 510-15ISK

Notebooky rady IdeaPad 510 od renomovanej spoločnosti Lenovo sú spoľahlivé a kompaktné počítače, ktoré sú dostatočne výkonné, aby pohodlne zvládli väčšinu dnešných náročných aplikácií. Všetky notebooky v tomto rade sú vybavené prvotriednym úzkoprofilovým dizajnom, ergonomickými ovládacími prvkami a plnohodnotným vybavením, čo z nich robí najmodernejšie komponenty pre pohodlné naplnenie pracovného času alebo voľný čas hraním hier a multimediálnou zábavou.

Kľúčové vlastnosti

  • Klávesnica s podsvietením
  • Štýlový dizajn a štíhly dizajn
  • Kvalita zvuku certifikovaná spoločnosťou Harman
  • Moderné Windows 10 Domov

Ideálne na ceste

Notebook ponúka prémiový obrázok na sledovanie filmov alebo hranie hier v kvalite HD. Pre ešte účinnejší filmový efekt pri sledovaní filmov môžete použiť port HDMI a pohodlne ho prepojiť s veľkým televízorom alebo projektorom. Pripojiteľnosť tiež prináša výhody modernej špecifikácie IEEE 802 USB 3.0 alebo WiFi .11ac.

Dobrý zvuk za všetkých okolností

Kvalita zvuku je zabezpečenástereo reproduktory osvedčené majormi audiencie spoločnosti Harman. Zvuková reč je tiež jasnejšia a zrozumiteľnejšia pre komunikácie VoIP, videokonferencie alebo hry. V týchto prípadoch je prenosný počítač tiež vybavený integrovaným mikrofónom a webovou kamerou HD.

Kód:  NT335m6d1NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01