Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad 500-15ISK

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad 500-15ISK

Elegantný notebook Lenovo IdeaPad 500 skrýva nielen bežné vybavenie. Za rozumnú cenu spája vysoký výkon, všestrannosť a atraktívny dizajn. Budete ohromení pri zvuku. Notebook využíva technológiu Dolby Home Theater kombinovanú s prémiovým reproduktorom JBL pre krištáľovo čistý zvuk. Srdcom notebooku sa stal procesor Intel Core i7 6500U s najnovšou architektúrou Skylake pracujúcou na frekvencii až 3,1 GHz . Určená grafika, AMD Radeon R7 M360 prináša filmy vo vysokom rozlíšení Full HD a najnovšie hry so zníženými detailami. Veľkokapacitné úložisko ponúka kombináciu rýchlych 8 gigabajtov pevného disku SSD + s kapacitou 1000 gigabajtov. Notebook nemá predinštalovaný operačný systém, takže môžete použiť napríklad jednu z bezplatných distribúcií Linuxu alebo licenciu systému Windows a ušetriť tisíc.

NT335m2f2
IdeaPad 500-15ISK White

Živý a ostrý obraz

15.6 " diagonálny displej ponúka rozlíšenie Full HD a moderné podsvietenie LED, ktoré prinášajú neuveriteľne ostrý obraz, ktorý je vytvorený pre všetky multimediálne zariadenia.

IdeaPad 500-15ISK White

Špičkové zvukové zariadenia

Notebook využíva technológiu Dolby Home Theater kombinovanú s prémiovým reproduktorom JBL pre krištáľovo čistý zvuk.

IdeaPad 500-15ISK White

Rýchly disk SSHD

Vďaka oddielu SSD s kapacitou 8 GB, ktorý obsahuje najžiadanejšie súbory, spustite váš operačný systém a najčastejšie používané programy v priebehu niekoľkých sekúnd.

IdeaPad 500-15ISK White

Extrémne rýchle pripojenie

Pripojte sa k internetu pohodlne pomocou bezdrôtovej siete 802.11ac WiFi technológie , Môžete ľahko prenášať dáta z externého úložiska pomocou rozhrania USB 3.0 a používať technológiu Bluetooth 4.0.

IdeaPad 500-15ISK White

Vyhradená grafická karta

Vyhradený AMD Radeon R7 M360 Grafická karta prináša full-HD filmy a hrá sa s najnovšími hry v zníženom detailu. Operačný systém je Microsoft Windows 10.

IdeaPad 500-15ISK White

Elegantný dizajn

Lenovo IdeaPad 500 skrýva nielen bežné vybavenie. Za rozumnú cenu spája vysoký výkon, všestrannosť a atraktívny dizajn s úzkym profilom.

Kód:  NT335m2f2NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08