Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming

Prichádza ultimátna odpoveď všetkým náročným hráčom. Táto herná beštia bola zostavená s ohľadom pre nekompromisný výkon, ktorý bude ešte dlhú dobu plne stačiť na to, aby vás udržal v hre. V tej budete mať nespornú výhodu vďaka najnovšiemu procesoru z radu Intel Core i7 a podpore duálnej grafiky NVDIA GeForce. S týmto železom to skrátka pôjde poriadne nakopnúť a dotiahnuť hranie na oveľa vyšší level.

Kľúčové vlastnosti

  • Nekomprisný výkon bohato postačí aj v nasledujúcich rokoch
  • Ľahký prístup do vnútra skrine poskytne bleskovú výmenu či pridanie komponentov
  • 4 sloty pre dátové úložiská vyriešia všetku potrebu pamäťovej kapacity
  • Rovnako jednoduchá je údržba počítača
  • Úžasný dizajn podtrhuje LED osvietenie
  • Predinštalované Windows 10 Home vám ušetrí starosti

Pamäť rozhoduje

Vnútri počítača nájdete 4 sloty pre pevné disky, do každého z nich možno umiestniť úložisko s kapacitou až 2 TB. Zostava prichádza s rýchlym SSD diskom s kapacitou 256 GB, SSHD diskom s veľkosťou 2 TB a na zrýchlenie chodu systému je tu ešte 8 GB cache. Ku všetkým komponentom sa ľahko dostanete pomocou odnímateľného bočného panela. Skriňa ponúka celkom 34 litrov miesta a je pripravená aj na výzvy vo vzdialenej budúcnosti. Bez použitia náradia ľahko pridáte nový disk, chladenie navyše alebo ktorýkoľvek iný komponentov. Svoj stroj tak vylepšíte behom chvíľky, aby ste sa mohli do najbližších bitiek vrhnúť lepšie vyzbrojení.

Dizajn, ktorý mení pravidlá hry

So skvelým výkonom získate aj úžasný vzhľad, ktorý je zároveň praktický. Vnútorné vedenie káblov, čierne vnútorné lakovanie vyberateľné prachové filtre, to všetko je navrhnuté tak, aby ste mohli bez námahy svoj počítač udržiavať v čistote a najlepšej kondícii. LED svetlá vnútri skrine aj na nej vám budú svietiť pri vašich dobrodružných výpravách a dodajú vám odvahu aj výdrž.

 
Kód:  TI309m4k
Produktové číslo:  90DD003QMK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07