Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre Y700 Gaming

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaCentre Y700 Gaming

Moderne vyzerajúca skriňa s prepracovanými detailmi nenechá nikoho na pochybách, že tento stroj je určený pre zapálených hráčov. Herná beštie Lenovo IdeaCentre Y700 je vyzbrojená nabrúsenou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 960 2GB a po akcii lačným štvorjadrovým procesorom Intel Core i5 6600 Skylake. Je pripravená na nasadenie do najzáludnejších herných bitiek.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý herný počítač vo vyhotovení Tower
  • Prehľadná a usporiadaná 34 l skriňa
  • Pokročilý štvorjadrový procesor Core i5 Skylake
  • Výkonná grafická karta
  • Jednoduchý upgrade bez použitia náradia
  • Vnútorné a vonkajšie LED osvetlenie

Vyrobený pre hráča

Samotným jadrom je procesor Intel Core i5 6600 z rodiny Skylake, ktorá ďalej vylepšuje výkonnostné parametre. Na základnej doske nájdeme štvoricu slotov pre DDR4  RAM pamäte a vopred je jedným modulom s kapacitou 8 GB. Na vyššom výkone má zásluhu aj hybridný disk, kombinujúci výhody plotnového disku a SSD. Grilovacia časť pojme až 1 TB vašich dát, zatiaľ čo rýchle SSD pracuje ako veľká cache (8 GB) na urýchlenie chodu systému a bleskového načítania aplikácií. Na disku je už predinštalovaný systém Microsoft Windows 10.

Konektivita a efektné LED osvetlenie

Preferujete hry či multimédiá z optických diskov? Potom pre vás dobrú prácu odvedie DVD mechanika. Jej dvierka na čele skrine sú do celkového dizajnu štýlovo zakomponované. Z konektorovej výbavy sa na čelnom paneli môžete tešiť na štyri USB, z ktorých dva sú štandardu USB 3.0, na zadnej strane objavíte to isté plus sieťový LAN konektor alebo výstupy DVI a VGA. Neprekonateľnú hernú atmosféru dotvárajú vnútorné a vonkajšie LED diódy.

Kód:  TI309g4f
Produktové číslo:  90DF003AMK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06