Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre Stick 300

3,7 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaCentre Stick 300

Priali ste si miniatúrny počítač, ktorý si pokojne dáte do vrecka a zoberiete všade so sebou? Máme pre vás práve taký od spoločnosti Lenovo nazvaný IdeaCentre Stick 300. Už podľa názvu spoznáte, že sa jedná o ideálne mobilné riešenie, ktoré svojím vzhledom pripomína skôr väčšie flash disk. Tento miniatúrny počítač ale klame telom a bez problému na ňom beží operačný systém Microsoft Windows 8.1 s BINGO.

stačí pripojiť

Na napájanie využíva iba 5V adaptér pripojený cez micro USB a ako monitor môžete využiť akékoľvek zobrazovacie zariadenie s portom HDMI. Možno tak ľahko zo svojej veľkej televíznej obrazovky v obývačke urobiť chytrú televíziu s veľmi intuitívnym prostredím Windows, alebo ušetriť miesto a pripojiť minipočítač priamo do LCD monitora a urobiť z neho v podstate All in One PC.

Parádny výbava

O svižnosť PC nemusíte mať obavy vďaka 2GB operačnej pamäte a štvorjadrovému procesoru Intel. IdeaCentre Stick 300 disponuje eMMC diskom s kapacitou 32 GB, ktorý je možné rozšíriť o ďalšie GB po vložení microSDXC pamäťové karty až do 128 GB (nepodporuje microSDHC karty). Obrovskou výhodou je aj možnosť pripojenia k domácej či podnikovej Wi-Fi sieti a prítomnosť Bluetooth. Pre ďalšie periférie je přichytán aj jeden port USB.

Obsah balenia:

Mini počítač Lenovo IdeaCentre Stick 300, HDMI predlžovací kábel, USB kábel, napájací adaptér

Kód:  TI315e2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09