Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre Q190

4,5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaCentre Q190

Multimediálny počítač značky Lenovo v najmenšom prevedení na svete! Prináša dostatok výkonu, aby slúžil ako multimediálne centrum po boku vášho televízora s HDMI portom. Kompaktné telo moderného dizajnu ľahko zapadne aj na pracovný stôl či na zadnú stranu LCD displeja systémom VESA. Výhodou Lenovo IdeaCentre Q190 je tiež výbava zahŕňajúca 8-kanálový digitálny zvuk, WiFi, pevný disk s kapacitou 500 GB aj vysokorýchlostné USB 3.0. Pribalená je aj mini klávesnica s myšou.
Funkcia Lenovo Rescue System poskytuje jednoduché zálohy dát, a tak ochráni vaše dokumenty a fotografie. Svižný chod má na starosti skvele vyvážený dvojjadrový procesor Intel Core i3 3217, ktorý dodá bohatú porciu výpočtového výkonu pre operačný systém aj multimediálne aplikácie. Navyše jeho znížená spotreba poskytne ekonomickú návratnosť, vďaka značnej úspornosti oproti štandardným počítačom. Procesor disponuje grafickým čipom Intel HD Graphics 4000, vďaka ktorému si užijete úplne plynulé prehrávanie videa vo Full HD rozlíšení.

Kód:  TI312g2
Produktové číslo:  57320372
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09