Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre H535

4,5 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaCentre H535

Kompaktný počítač Lenovo IdeaCentre H535 je špičkovým strojom, ukrytým v elegantnom tele, ponúkajúcim naozaj veľa výpočtového výkonu. Je navrhnutý tak, aby zvládal plynulý beh grafických aplikácií či moderných hier a nezľakol sa ani náročného multitaskingu. Vďaka tomu sa hodí ako do kancelárie, kde si ľahko a rýchlo poradí so všemožnými nástrahami, tak domov, kde sa stane obľúbeným centrom zábavy a vášniví hráči si zahrajú aj moderné hry.
Výpočtový výkon má plne v réžii štvorjadrový procesor AMD A8-6500 taktovaný na vysokých 3,5 GHz, ktorý má dostatok výkonu na všetko potrebné. O dáta sa postará disk s kapacitou 500 GB. Na tvorenie záložných kópií či prehrávanie filmov je pripravená DVD napaľovacia jednotka, ktorú dopĺňa čítačka pamäťových kariet, gigabitové pripojenie do siete, HDMI výstup, mnoho USB portov vrátane dvoch USB 3.0 a o zvuk sa bude starať chipset ALC662 s podporou 5.1. Počítač disponuje predinštalovaným operačným systémom v podobe Microsoft Windows 8.1, na ktorom si môžete vychutnať kompletne nové prostredie. V balení nájdete aj elegantnú klávesnicu a optickú myš.

Kód:  TI306d3h4
Produktové číslo:  57324743
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01