Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre H520

3,6 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaCentre H520

Kompaktný počítač Lenovo IdeaCentre H520 s dobrým pomerom ceny a výkonu je vhodným kandidátom pre užívateľov, ktorí hľadajú stroj do kancelárie alebo na prehrávanie multimédií. Výkonný hardvér je zabalený do skrine s elegantným čierno-sivým dizajnom. Základom zostavy je dvojjadrový procesor Intel Pentium G2030T, ktorý pracuje na frekvencii 2,6 GHz a navyše v sebe skrýva grafické jadro Intel HD Graphics. Pre dáta máte pripravený pevný disk s kapacitou 500 GB voľného miesta.
Dôležitou operáciou je zálohovanie dát či celého systému. S DVD napaľovačkou bude hračka tieto zálohovacie médiá tvoriť. Samozrejme ju možno použiť aj na čítanie všetkých známych CD a DVD médií. Pri prezeraní fotiek z vášho fotoaparátu nie je nič jednoduchšie ako ich čítať priamo z karty. Preto je tento IdeaCentre vybavený multiformátovou čítačkou so širokou podporou všetkých dnes bežne používaných kariet.
Počítač je dodávaný s predinštalovaným operačným systémom Microsoft Windows 8. Aby vám nič nebránilo použiť systém ihneď po rozbalení, súčasťou balenia je aj USB klávesnica a myš.

Kód:  TI306d3e2
Produktové číslo:  57322507
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11