Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre H520e

4,2 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaCentre H520e

Desktop v kompaktnom dizajne

Cenovo dostupná zostava s precízne spracovaným elegantným dizajnom prináša dokonalý multimediálny zážitok pre domáce i kancelárske použitie. Kompaktné spracovanie vo formáte mini tower neuberie veľa miesta z vašej pracovnej plochy, takže budete mať stále dostatok priestoru na prácu. Skriňa je veľmi príjemná aj na dotyk vďaka brúsenému kovovému povrchu.

Lenovo IdeaCentre H520e

Lenovo IdeaCentre H520

Intel

Overená platforma Intel

Sila s logom Intel

Lenovo IdeaCentre H520e je kompletne založený na platforme Intel, ktorej dominuje dvojjadrový procesor Intel Pentium G2030T, ktorý pracuje na frekvencii 2,6 GHz a navyše v sebe skrýva grafické jadro Intel HD Graphics.
Dôležitou operáciou je zálohovanie dát či celého systému. S DVD napaľovačkou bude hračka tieto zálohovacie médiá tvoriť. Samozrejme ju možno použiť aj na čítanie všetkých známych CD a DVD médií.

Okamžite pripravený k akcii

K  bohatej výbave patrí aj multiformátová čítačka pamäťových kariet, gigabitové pripojenie do siete či štvorica USB portov.
Počítač je vybavený predinštalovaným operačným systémom v podobe Microsoft Windows 8, na ktorom si môžete vychutnať kompletne nové prostredie. V balení nájdete aj elegantnú klávesnicu a optickú myš.

Čelní panel s USB porty

Čelný panel s USB porty

Kód:  TI306d3e3
Produktové číslo:  57329033
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04