Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre H515s

4,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaCentre H515s

Štýlové Lenovo IdeaCentre H515s je kompaktný multimediálny počítač s polovičnou veľkosťou oproti štandardným PC. Najlepšie poslúži v domácnosti na prehrávanie multimédií, prehliadanie webu alebo tvorbe dokumentov. Vo svojich útrobách skrýva úspornýštvorjadrový procesorAMD A6-5200, Taktovaný na rýchlosť 2 GHz. Ako operačná pamät tu slúži modul s kapacitou 4 GB rýchlej DDR3. Vysoké rozlíšenie videa si vychutnáte vďaka grafickému čipu GeForce GT 620, Ktorý ale ponúkne zábavu pri hraní menej náročných hier. Pevný disk, ktorý je pripravený pre ukladanie vašich dát, má veľkosť 500 GBa jeho platne sa otáča rýchlosťou 7200 otáčok za minútu.
Dôležitou operácií je zálohovanie dát či celého systému. S DVD napaľovačkou bude hračka táto zálohovacie médiá tvoriť. Výrobca ale ponúka aj vlastné úložné miesto pre vaše dáta, ktoré nazval Lenovo Cloud Storage. K dátam z tohto cloudu potom môžete pristupovať z akéhokoľvek počítača. Vysokú prenosovú rýchlosť si vychutnáte vďaka dvom USB 3.0, Ktoré dokáže pracovať až 10x rýchlejšie, než USB 2.0, kam môžete zapojiť pribalenú myš a klávesnicu. Počítač je dodávaný bez operačného systému.
Kód:  TI304l4
Produktové číslo:  57320514
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18