Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre H515s

4,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaCentre H515s

Štýlové Lenovo IdeaCentre H515s je kompaktný multimediálny počítač s polovičnou veľkosťou oproti štandardným PC. Najlepšie poslúži v domácnosti na prehrávanie multimédií, prehliadanie webu alebo tvorbu dokumentov. Vo svojich útrobách skrýva úsporný štvorjadrový procesor AMD A6-5200 s frekvenciou 2 GHz. Veľkorysá kapacita operačnej pamäte má hodnotu 8 GB. Táto kombinácia má blahodárny vplyv na bleskovú odozvu najnovšieho operačného systému v podobe Microsoft Windows 8.1.
Vysoké rozlíšenie videa si vychutnáte vďaka grafickému čipu AMD Radeon R5 235, ktorý ponúkne aj zábavu pri hraní menej náročných hier. Pevný disk, ktorý je pripravený pre ukladanie vašich dát, má veľkosť 500 GB a jeho platne sa otáčajú rýchlosťou 7200 otáčok za minútu. Iste poteší aj prítomnosť dvoch portov USB 3.0, ktoré dokážu pracovať až 10x rýchlejšie než staršie USB 2.0. Zálohovanie dát alebo prehrávanie filmových diskov skvele obslúži DVD mechanika.

Kód:  TI304l7
Produktové číslo:  57324861
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14