Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre H50-55

4,5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre H50-55

Desktop pre široké nasadenie

Kompaktný počítač Lenovo IdeaCentre H50-55 je špičkovým strojom, ukrytým v elegantnom tele, ponúkajúcim naozaj veľa výpočtového výkonu. Je navrhnutý tak, aby zvládal plynulý beh grafických aplikácií či menej náročných hier a nezľakol sa ani náročného multitaskingu.
Vďaka tomu sa hodí ako do kancelárie, kde si ľahko a rýchlo poradí so všemožnými nástrahami, tak domov, kde sa stane obľúbeným centrom multimediálnej zábavy.

Lenovo IdeaCentre H50-55

Lenovo IdeaCentre H50-55

AMD A10-7800

AMD A10-7800

Sila s logom AMD

Výpočtový výkon má plne v réžii štvorjadrový procesor AMD A10-7800 taktovaný až na vysokých 3,9 GHz. Počítač tak má dostatok výkonu pre všetko potrebné. Grafický čip NVIDIA GeForce GTX 750 potom zvládne všetky multimédiá i moderné hry v nižšej kvalite.
O užívateľské dáta sa postará rýchly pevný disk s kapacitou 1000 GB a 8 GB cache pre zrýchlenie behu operačného systému. Pre tvorenie záložných kópií či prehrávanie filmov je pripravená DVD napaľovačka.

Okamžite pripravený k akcii

Medzi bohatú výbavu patrí aj čítačka pamäťových kariet, či USB porty vrátane dvoch USB 3.0.
Počítač disponuje predinštalovaným operačným systémom v podobe Microsoft Windows 10 Home, na ktorom si môžete vychutnať kompletne nové prostredie. V balení nájdete aj elegantnú klávesnicu a optickú myš.

Čelný panel s USB porty

Čelný panel s USB portmi

Kód:  TI306d4h5
Produktové číslo:  90BF004ACK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01