Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre H50-55

4,0 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaCentre H50-55

Kompaktný počítač Lenovo IdeaCentre H50-55 je špičkovým strojom, ukrytým v elegantnom tele, ponúkajúcim naozaj veľa výpočtového výkonu. Je navrhnutý tak, aby zvládal plynulý chod grafických aplikácií či menej náročných hier a nezľakol sa ani náročného multitaskingu.
Vďaka tomu sa hodí ako do kancelárie, kde si ľahko a rýchlo poradí so všemožnými nástrahami, tak domov, kde sa stane obľúbeným centrom multimediálnej zábavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Výpočtový výkon je v réžii štvorjadrového procesora AMD s frekvenciou až 3,8 GHz
  • Grafická karta AMD Radeon R7 350 zvládne aj stredne náročné hry
  • Možnosť pripojenia druhého monitora
  • USB 3.0 zabezpečí rýchly prenos dát

Multimediálny rebel

Občas si zahráte hry, ale tiež často chcete používať svoj počítač na kódovanie videa? Presne k tomu vám dopomôže dedikovaná grafická karta Radeon R7 350 z produkcie spoločnosti AMD. Práve kompletné zladenie štvorjadrového procesora a grafickej karty od jedného výrobcu vám prinesie veľa plusových bodov po stránke výkonu i kompatibility.

Poteší svojím vyhotovením i príslušenstvom

Medzi bohatú výbavu patrí aj čítačka pamäťových kariet, gigabitové pripojenie do siete či USB porty vrátane dvoch v štandarde USB 3.0. Počítač disponuje predinštalovaným operačným systémom v podobe Microsoft Windows 10, v ktorom si môžete vychutnať kompletne nové prostredie. V balení nájdete aj elegantnú klávesnicu a optickú myš.

 
Kód:  TI306d4g3
Produktové číslo:  90BF0049CK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01