Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre H50-50

5,0 20 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lenovo IdeaCentre H50-50

Desktop pre široké nasadenie

Kompaktný počítač Lenovo IdeaCentre H50-50 je špičkovým strojom, ukrytým v elegantnom tele, ponúkajúcim naozaj veľa výpočtového výkonu. Je navrhnutý tak, aby zvládal plynulý chod grafických aplikácií či menej náročných hier a nezľakol sa ani náročného multitaskingu.
Vďaka tomu sa hodí ako do kancelárie, kde si ľahko a rýchlo poradí so všemožnými nástrahami, tak domov, kde sa stane obľúbeným centrom multimediálnej zábavy.

Lenovo IdeaCentre H50-50

Lenovo IdeaCentre H50-50

Intel Core i5 4460

Intel Core i5 4460

Sila s logom Intel

Výpočtový výkon má plne v réžii štvorjadrový procesor Intel Core i5 4460 taktovaný až na vysokých 3,4 GHz. Počítač má tak dostatok výkonu pre všetko potrebné. Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 745 zvládne všetky multimédiá aj moderné hry v nižšej kvalite.
O používateľské dáta sa postará rýchly pevný disk s kapacitou 1000 GB, na tvorenie záložných kópií či prehrávanie filmov je pripravená DVD napaľovacia jednotka.

Okamžite pripravený na akciu

Medzi bohatú výbavu patrí aj čítačka pamäťových kariet, gigabitové pripojenie do siete, HDMI výstup či USB porty vrátane dvoch USB 3.0.
Počítač disponuje predinštalovaným operačným systémom v podobe Microsoft Windows 8.1, na ktorom si môžete vychutnať kompletne nové prostredie. V balení nájdete aj elegantnú klávesnicu a optickú myš.

Čelní panel s USB porty

Čelný panel s USB portmi

Kód:  TI306d4k4
Produktové číslo:  90B60075CK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16