Obnoviť stránku

Lenovo IdeaCentre 910-27

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaCentre 910-27

 Lenovo IdeaCentre 910-27ISH Touch Silver
 Lenovo IdeaCentre 910-27ISH Touch Silver

Procesor Intel Core šiestej generácie

Úspešne rýchly a vybavený šestnástym procesorom Intel Core je nastavený tak, aby vašu produktivitu, kreativitu a herné zážitky presunul na novú úroveň. Operačná pamäť predstavuje pokročilý až 8 GB modul DDR4 a vyhradená grafická stránka multimediálnych zariadení sa postará o špeciálnu grafickú kartu NVIDIA GTX 940A.

 Lenovo IdeaCentre 910-27ISH Touch Silver

Pôsobivý displej Full HD

Z počítača Lenovo IdeaCentre AiO 910 budete ťažko zachytiť vaše oči.Rozlíšenie displeja až do 3840 × 2160 pixelov u uhlopriečky 27 "je synonymom pre jemný obraz. Dotyková vrstva je schopná pracovať súčasne s desiatimi prstami. Obrazovka sa dá nastaviť v rozmedzí od -5 do 90 stupňov, aby sa dosiahol dokonalý uhol pohľadu.

 Lenovo IdeaCentre 910-27ISH Touch Silver

Revolučný spôsob interakcie

Zažite nový spôsob ovládania počítača pomocou 3D RealSense 3D kamery , ktorá tiež sníma hĺbku. S ručnými gestami a dokonca aj výrazmi tváre budete môcť ovládať hry, zábavné prvky a videohovory viac intuitívne než kedykoľvek predtým. 

 Lenovo IdeaCentre 910-27ISH Touch Silver

Windows 10

Operačný systém Windows 10 kombinuje to najlepšie z predchádzajúcich verzií systému Windows a prináša množstvo úžasných vylepšení . Pomenované rýchle spustenie, úplne nový prehliadač, vylepšené menu Štart alebo Cortan - vlastný osobný digitálny asistent.

 Lenovo IdeaCentre 910-27ISH Touch Silver

Okamžité pripojenie

Ak hľadáte internet / multimediálne centrum pre celú rodinu, IdeaCentre 910 je ideálny pre vás. Vďaka možnosti pripojenia WiFi 802.11 b / g / n alebo a / ca je Bluetooth 4.0 ideálnym riešením pre streaming zvuku i videa na každom domácom spotrebiči.

 Lenovo IdeaCentre 910-27ISH Touch Silver

Konvertibilný dizajn

Jedinečný kabrioletný dizajn umožňuje ľahké skladanie vďaka dvom závesom, ktoré sú určené na zdieľanie obrazovky s osobou na druhej strane stola. Skúsenosti s používaním zariadenia Lenovo IdeaCentre AiO 910 nebudú úplné bez správneho zvuku. Odtiaľ sú prémiové reproduktory Harmon / Kardon a subwoofer Dolby Home Theatre. 

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača Lenovo IdeaCentre
Kód:  TI327b3fNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02