Obnoviť stránku

Lenovo IBM 16GB DDR4 SDRAM 2133MHz RDIMM 2Rx4

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IBM 16GB DDR4 SDRAM 2133MHz RDIMM 2Rx4

Vysoko kvalitné pamäťový modul typu DDR4 SDRAM od skúseného výrobcu IBM určený pre výkonné systémy, servery a viacprocesorové počítače značky IBM. Podporuje ECC Registered technológiu s kontrolou parity a má kapacitu 16 GB. Technológia ECC kontroluje transparentne av reálnom čase integritu dát uložených v pamäti. Dokáže tak nájsť a opraviť chybu v jednom bitu a odhaliť chybu v dvoch bitoch. Niektoré pamäťové radiče dokážu v spolupráci s ECC pamäťou opravovať aj chyby väčšieho rozsahu. Väčšina serverových dosiek vyžaduje pamäte s podporou ECC. V spolupráci s kontrolou parity dosahuje pamäť maximálnej kontroly prenesených dát. Parita spočíva v tom, že k jednobytovému slovu sa pridá pomocné informácie (tzv. Paritný bit) a vďaka nej je možné následne overiť pravosť prenesených dát.

Pamäť má jednu samostatne adresovateľnou oblasť (memory rank). Väčšina serverových čipsetov má obmedzený počet memory rank alebo priamo predpísanú konfiguráciu pamäťou pre jednotlivé sloty, preto je potrebné pri nákupe sledovať tento údaj vzhledom na budúce inovácie - ak dosiahnete plný počet memory rank na základnej doske, nebude možné pridať ďalšie modul aj keby ostávali voľné pamäťové sloty.


Typ:
DDR4 SDRAM ECC Registered

Kapacita:
16 GB

Určené pre:
Servery IBM x3550 M5, x3650 M5

Memory rank:
Single Rank

Pracovná frekvencia:
2133 MHz

CAS Latency (CL):
15

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre server
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 2 133 MHz
Časovanie CL15

Rozhranie

Napätie 1,2 V
Ďalšie vlastnosti ECC, Low Profile, Registered
Kód:  TI698f6a
Produktové číslo:  46W0796
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18