Obnoviť stránku

Lenovo Horizon 2 27

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Horizon 2 27

Zoznámte sa s týmto jedinečným a neuveriteľne štýlovým zariadením. Lenovo Horizon 2 v sebe aj cez svoj tenký profil s hrúbkou 20 mm uchováva výkonné komponenty a modernú techniku, ktoré dominuje multidotykový displej s uhlopriečkou 27 "a Full HD rozlíšením . Zariadenie funguje v dvoch režimoch, ako klasický desktopový počítač, alebo tablet, ktorý zaistí zábavu pre celú rodinu. Spoznajte jeho úžasné možnosti!

Flexibilitu má v krvi

Ak používate zariadenie počítač pre bežnú prácu, iste využijete bezdrôtovú klávesnicu a myš . Prácu budete vykonávať efektívne a pohodlne vďaka držiaku monitora, ktorý je navrhnutý do najmenšieho detailu tak, aby bol čo najviac flexibilný. Ponúka možnosť naklopenia, takže vo vertikálnej polohe možno robiť bežnú činnosť, ako napr. Sledovanie filmov, surfovanie po internete a horizontálnu polohu oceníte pri dotykovom ovládaní, ktoré si poradia s viacerými dotykovými bodmi naraz. Na HDD disku o veľkosti 1 TB je predinštalovaný operačný systém Windows 8.1, ktorého prostredie Metro si tešia stále väčšej obľube.

60 hier pre celú rodinu

Sklopte stojan a razom máte z Horizont 2 obrie tablet, ktorý priamo nabáda k zábave pre celú rodinu. Vylepšené rozhranie Aura umožňuje interakciu aj dvoch alebo viacerých užívateľov, takže sa displeja môžete so svojimi deťmi dotýkať všetci naraz. Vyberte si z viac ako 60 viac-užívateľských hier alebo aplikácií a rozbehnite akčné zábavu. Využite k tomu hraciu kocku, až 4 joysticky alebo 4 Striker v najrôznejších hrách a objavte netušené možnosti tohto zariadenia.

Návykovo jednoduchá interakcia

Užite si príjemné chvíľky pri prezeraní fotografií z vašej dovolenky, zväčšujte je alebo presúvajte po displeji, celá interakcia je neuveriteľne návyková. Bezdrôtové spárovanie vášho chytrého telefónu vďaka NFC ešte viac rozširuje možnosti použitia. Zatraste telefónom a fotografie sa z neho prenesie behom sekundy na displej tabletu. Počúvanie vašej obľúbenej hudby bude obohatený skvelým stereo zvukom, na ktorom má zásluhu aj softvér pre riadenie a úpravu zvuku Dolby Home Theater V4.

Intel Core i7

Aby všetko prebiehalo plynulo a bez problémov, sú k tomu potrebné výkonné komponenty. Srdcom tohto zariadenia je dvojjadrový procesor Intel Core i7 s architektúrou Haswell. Model 4510 pracuje na frekvencii 2 GHz, ale s funkciou Intel Turbo Boost sa dokáže automaticky pretaktovať na hodnotu až 3,1 GHz. Procesor navyše vie virtualizovať jadra, takže vo výsledku dokáže pracovať aj so štyrmi vláknami naraz a to so spotrebou maximálne 15 W TDP. Úžasné grafické detaily poskytne 2GB čip NVIDIA GeForce GT 840A a 8GB operačná pamäť zabezpečí plynulý chod operačného systému.

Bohatá výbava

Pripojenie k internetu prebieha pomocou WiFi adaptéra, ktorý ponúka štandard 802.11 a/c. Komunikácia s priateľmi je jednou z najčastejších aktivít na počítači. Preto tu nesmie chýbať 2Mpx webkamera , Ktorá poskytne skvelý obraz pri každom vašom videohovoru. Pre rýchly prenos dát napr. Z vášho externého alebo flash disku je k dispozícii trojica rýchlych USB 3.0 portov.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 27 " (68,58 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Rad procesora Intel Core i7
Model procesora Intel Core i7 4510U Haswell
Frekvencia procesora 2 GHz (2 000 MHz)

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth

Farba a vyhotovenie

Farba Strieborná

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 8 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3L

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica
Kód:  TI376d
Produktové číslo:  F0AQ001RCK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09