Obnoviť stránku

Lenovo Go 130 W Multi-Port Charger

3,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
85,90 €

Lenovo Go 130 W Multi-Port Charger

Nabíjačka s viacerými nabíjacími konektormi

Nabíjací adaptér Lenovo Go Multi-Port Charger s výkonom až 130 W a tromi USB-C a jedným USB-A konektorom skvele doplní váš notebook a ďalšiu elektroniku a dodá im dostatok energie na plynulý chod. Je vybavený 1,8 metra dlhým káblom, čo zaručuje pohodlné pripojenie aj pri väčšej vzdialenosti od zásuvky. Navyše má adaptér elegantný čierny dizajn , takže vyzerá nadčasovo!

Napájecí adaptér Lenovo Round Tip 65W AC Adapter

Široká konektivita

Adaptér Lenovo Go Multi-Port Charger je určený pre elektroniku nabíjajúcu sa cez konektory USB-C alebo USB-A. Okrem notebookov zvládne dobiť aj iné príslušenstvo, ako je smartfón, tablet, inteligentné hodinky a iné. Táto nabíjačka ponúka dlhý kábel pre pohodlné pripojenie aj vo väčšej vzdialenosti od zásuvky.

Napájecí adaptér Lenovo Round Tip 65W AC Adapter

Vysoký výkon

Adaptér Lenovo Go Multi-Port Charger je schopný poskytnúť až 130W energie pre vaše zariadenie. Postará sa o nabitie batérie aj dostatočný prísun energie, nech už na svojom zariadení robíte čokoľvek.

Napájecí adaptér Lenovo Round Tip 65W AC Adapter

Moderný dizajn

Tento adaptér prichádza v typickom čiernom dizajne s nadčasovým vzhľadom. Súčasťou balenia je okrem adaptéra aj koncová časť do zásuvky s dĺžkou 1,8 metra.

Napájecí adaptér Lenovo Round Tip 65W AC Adapter

Prečo by ste si mali kúpiť Lenovo Multi-port charger?


Kompatibilita

Adaptér Lenovo Go Multi-Port Charger je navrhnutý na nabíjanie širokej škály zariadení. To znamená, že môžete byť istí, že sa dokonale hodí a bude správne fungovať s vašim zariadením.

Vysoký výkon

Tento adaptér poskytuje vysoký výkon až 130 W, čo znamená, že dokáže efektívne dobíjať batériu notebooku a zároveň dodávať dostatok energie na prevádzku vášho zariadenia a dobíjanie ďalších zariadení.

Dlhý kábel

Adaptér je dodávaný s dlhým 1,8 m káblom, čo vám umožňuje pohodlné pripojenie k zásuvke aj väčšie vzdialenosti od zdroja elektrickej energie.

Pripravený na použitie

V balení s týmto adaptérom dostanete nielen samotný adaptér, ale aj koncovú časť, ktorú pripojíte do zásuvky. To znamená, že máte všetko, čo potrebujete, aby ste mohli začať používať adaptér okamžite po vybalení.

Nabíjanie viacerých zariadení

Využite nabíjačku naplno a s prehľadom nabíjajte až štyri zariadenia, napríklad dva notebooky a dva smartfóny. To všetko jediným adaptérom!


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Výkon

Typ a počet konektorov

Počet konektorov 4 ×
Konektor notebooku USB-C

Vlastnosti

Originálna/alternatívna Originálna
Typ nabíjačky Do siete

Balenie

Balenie Kábel do zásuvky

Značka notebooku

Značka notebooku Lenovo
Kód:  NT450k6b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  G0A6130WEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07