Obnoviť stránku

Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard

4,0 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard

Klávesnica Lenovo Enhanced Performance Keyboard je klenotom medzi pracovnými klávesnicami. Jej predchodkyňa bola vyrábaná pod hlavičkou IBM a právom sa stala legendou. U Enhanced Performance Keyboard nečakajte žiadne módne výstrelky, jedná sa o pracovný nástroj pre profesionálov. Je vybavená klasickým full-size rozložením kláves (Pre lepšiu prehľadnosť sú modro podfarbené obe klávesy enter), doplneným o 7 programovateľných špeciálnych kláves. Pre maximálnu produktivitu tiež disponuje aj USB 2.0 hubom s dvomi konektormi.
Pohodlné používanie je podporené oddeliteľnou pogumovanou podrúčkou a možnosťou nastaviť náklon klávesnice v troch krokoch. Klávesnica sa k počítaču pripája cez USB konektor, dĺžka kábla je 189,2 cm. Ako už bolo povedané, klávesnica je určená hlavne pre náročných užívateľov alebo firemných zamestnancov, pričom sa vďaka svojej čiernej farbe perfektne hodí k počítačom ThinkCentre, ThinkStation a notebookom ThinkPad.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice Kancelárska

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice USB Hub, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 46,5 cm (465 mm)
Výška 20 cm (200 mm)
Kód:  TI412h1a
Produktové číslo:  73P2626
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06