Obnoviť stránku

Lenovo C2 Power Black

4,4 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo C2 Power Black

vlastnosti telefónu

143 mm

Lenovo C2 Power

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

71,4 mm

Lenovo C2 Power

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

9,55 mm

Hmotnosť telefónu: 155,6 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž batérie

3 500 mAh

batéria

MicroSim

2 × MicroSIM

typ SIM karty

Rozměry

71,4 × 143 × 9,55 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDHC až 32 GB

slot na pamäťové karty

Váha

155,6 g

hmotnosť telefónu

Mobilný telefón Lenovo Vibe C2 Power je takmer totožný s modelom Vibe C2. Líšia sa len v dvoch parametroch, avšak zásadných. Vibe C2 Power dostal do výbavy 2GB RAM (oproti 1 GB) a výrazne bola navýšená aj kapacita batérie, ktorá sa zastavila na 3500 mAh, čo už je veľmi slušná hodnota. Aj preto telefónu mierne vzrástla veľkosť a navýšila hmotnosť na 155,6 g. Ďalej sa potom môžete tešiť na voliteľnú podporu dvoch SIM kariet a rýchlosť pripojenia 4G (LTE), ktorá vám pomôže byť neustále v spojení s priateľmi a rodinou. Tento cenovo výhodný šikovný telefón ocení každý, kto požaduje výkon a nechce minúť veľa peňazí.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistý elegantný dizajn
  • Štvorjadrový procesor MediaTek MT6735
  • Ostrý IPS displej so širokými pozorovacími uhlami
  • Rýchle dátové prenosy s podporou LTE
  • 8 Mpx fotoaparát a 5Mpx predná kamera
  • Užívateľsky vymeniteľná batéria
  • Moderný systém Android 6.0
  • Užívateľské prostredie VIBE UI

Výkonný smartphone pre každého

Vďaka 5" IPS displeju môžete sledovať ostrý obraz, a vychutnávať si tak filmy, a byť v spojení s priateľmi. Navyše sa Vibe C2 Power vojde pohodlne do dlane i do vrecka. Prítomnosť HD (1280 × 720) rozlíšenia oceníte pri bežnom používaní, ale aj pri hraní hier alebo sledovaní filmov vo vysokom rozlíšení.
Aj cez svoju nízku cenu je telefón vybavený dvojicou fotoaparátov s vysokým rozlíšením 8 + 5 Mpx. Tie vám umožnia zachytiť nádherné okamihy vášho života a zhotovovať štýlové selfie. Vďaka 1W reproduktoru s technológiou Waves MaxxAudio si užijete svoju obľúbenú hudbu ako nikdy predtým.

Vysokých požiadaviek sa nezľakne

Vibe C2 Power je poháňaný štvorjadrovým procesorom MediaTek MT6735 s grafickým čipom Mali-T720MP2. Práve vďaka výkonnému procesoru môžete hrať hry, sledovať filmy a spúšťať aj tie najnáročnejšie aplikácie. S už zmienenou 2GB RAM nie je pre telefón problémom ani viac spustených aplikácií naraz a je umožnený úplne plynulý chod operačného systému Android 6.0 Marshmallow.

Zábava bez hraníc

Okrem funkcií Bluetooth a WiFi podporuje Vibe C2 Poer tiež siete 4G (LTE) poskytujúce najrýchlejšie dátové pripojenie. Zaručuje vám tak okamžitý prístup do vášho online sveta. V prípade, že nemáte dostatok miesta na vašu hudbu a filmy, môžete rozšíriť pamäť vášho smartphonu o ďalších 32 GB pomocou microSDHC karty.

Kód:  SVL1028b1b
Produktové číslo:  PA450114RO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18